In het gastvrije Twente kunt u zich lekker laten verwennen met dit heerlijke Thalgo reis om de wereld arrangement. Ontspannen en u in luxe laten wentelen in de beauty of lekker relaxen in de sauna en het Turks stoombad.

VANAF € 160,- INFORMATIE

Laat u verwennen bij Saré Thermen & Beauty, hier kunt u kiezen uit een gezichtsbehandeling of lichaamsmassage. U overnacht in een prachtig hotel op loopafstand van het beautycentrum.

VANAF € 135,- INFORMATIE

Een ontspannen weekendje weg met 4 vriendinnen, inclusief een dagje bezoek aan de Saré Thermen & Beauty, overnachting in een 4 persoonsfamiliekamer in ons nieuwe hotel en een heerlijk ontbijt.

VANAF € 67,50 INFORMATIE

Overnachten in een luxe wellness villa met whirlpool, privé sauna, stoomcabine en solarium op een villapark waar u rust, ruimte, optimale luxe en privacy heeft. Voor een weekendje of midweek weg om bij te tanken bent u hier zeker aan het goede adres. Midden in de natuur even helemaal tot rust komen!

VANAF € 82,50 INFORMATIE

Genieten en relaxen in het hart van Sauerland. De unieke combinatie van comfort, gastvrijheid, ontspanning en bereikbaarheid zijn voor iedere gast een aangename verrassing. De ruimte waarin Wellness & Spa in het hotel is gevestigd vormt een wereldje op zich.

VANAF € 189,- INFORMATIE

Zorg voor jezelf, een weldadige massage, een verkwikkende yogales, slenteren door het oude centrum van Zutphen met verstilde hofjes en inspirerende winkeltjes, goodfood in restaurant SENSE, een frisse duik in het zwembad, relaxen bij de open haard en nog veel meer. Gun jezelf deze weldadige minivakantie die maakt dat je anders naar huis gaat dan je kwam.

VANAF € 49,50 INFORMATIE

Sauna arrangement met één overnachting inclusief ontbijt voor 2 personen en 1 dag heerlijke beauty & wellness aan Saré Thermen & Beauty. Daarnaast maakt u een prachtige wandeling op het landgoed.

VANAF € 80,- INFORMATIE

Dagje relaxen in een kleinschalige beauty en wellness met heerlijke sauna's, ontspanningsruimtes, zwembad en mogelijkheden voor beautybehandelingen. En na uw relaxdag geniet u in het gastvrije Friese hotel in Makkum waar u nog even lekker in de watten wordt gelegd en lekker weg kunt dromen in een mooie hotelkamer.

VANAF € 79,50 INFORMATIE

Genieten van de echte Limburgse gastvrijheid en uitgebreid relaxen? Van de typisch Limburgse ontvangst met een lekker stukje vlaai en het gastronomische diner tot aan het bezoek aan Sauna & Wellness resort Thermae 2000; hier zal het u aan niets ontbreken!

VANAF € 112,- INFORMATIE