Een ontspannen weekendje weg met 4 vriendinnen, inclusief een dagje bezoek aan de Saré Thermen & Beauty, overnachting in een 4 persoonsfamiliekamer in ons nieuwe hotel en een heerlijk ontbijt.

VANAF € 67,50 INFORMATIE

In het gastvrije Twente kunt u zich lekker laten verwennen met dit heerlijke Thalgo reis om de wereld arrangement. Ontspannen en u in luxe laten wentelen in de beauty of lekker relaxen in de sauna en het Turks stoombad.

VANAF € 160,- INFORMATIE

In een prachtig stukje natuur staan onze Twentse villa's op royale afstand verspreid. Rust, ruimte, optimale luxe en privacy en veel speelvoorzieningen voor de kinderen zijn de belangrijkste kenmerken van Villapark Eureka. In combinatie met een Beauty arrangement bij Sare Sauna & Beauty is dit een ideaal arrangement om heerlijk tot rust te komen.

VANAF € 98,- INFORMATIE

Genieten en relaxen in het hart van Sauerland. De unieke combinatie van comfort, gastvrijheid, ontspanning en bereikbaarheid zijn voor iedere gast een aangename verrassing. De ruimte waarin Wellness & Spa in het hotel is gevestigd vormt een wereldje op zich.

VANAF € 229,- INFORMATIE

Zorg voor jezelf, een weldadige massage, een verkwikkende yogales, slenteren door het oude centrum van Zutphen met verstilde hofjes en inspirerende winkeltjes, goodfood in restaurant SENSE, een frisse duik in het zwembad, relaxen bij de open haard en nog veel meer. Gun jezelf deze weldadige minivakantie die maakt dat je anders naar huis gaat dan je kwam.

VANAF € 49,50 INFORMATIE

Sauna arrangement met één overnachting inclusief ontbijt voor 2 personen en 1 dag heerlijke beauty & wellness aan Saré Thermen & Beauty. Daarnaast maakt u een prachtige wandeling op het landgoed.

VANAF € 80,- INFORMATIE

Laat u verwennen bij Saré Thermen & Beauty, hier kunt u kiezen uit een gezichtsbehandeling of lichaamsmassage. U overnacht in een prachtig hotel op loopafstand van het beautycentrum.

VANAF € 135,- INFORMATIE