Dinner Show Sleep

VANAF 109,-

Theater Dining Sleep arrangement

Het Theater Dining Sleep arrangement in Breda is een gezellig avondje uit boordevol entertainment, lekker eten en drinken en aansluitend overnachten in een 4-sterren hotel. Zo kunt u een avond zorgeloos genieten van een fantastische avond uit!

VANAF 129,-

Dinnershow inclusief overnachting in Egmond aan Zee

Wilt u ook genieten van een geweldige dinnershow en aansluitend blijven overnachten in Egmond aan Zee? Kom naar een van onze Dinnershows en geniet van een heerlijk avondje uit en geniet extra lang want u blijft gewoon lekker slapen in het 4-sterren hotel aan de kust.

VANAF 89,-

Beatles Revival - Avondje uit en Overnachten

The Beatles zijn vaak geïmiteerd. Maar nog nooit was de gelijkenis zo groot als bij de zeer populaire tributeband: The Beatles Revival uit Praag. Op 18, 19 en 20 mei 2017 staan er 3 concerten in de planning op 3 verschillende locaties.

VANAF 89,-

Swingend avondje uit met Gare du Nord in Gelderland

Zin in een swingend avondje uit? Bij deze avond kunt u een ticket boeken maar ook lekker een nachtje blijven slapen. Zo kan iedereen genieten van een Top avondje uit met Gare du Nord. De 6-koppige Nederlandse live band Gare du Nord staat al jaren garant voor volle zalen en een full energy uptempo show. U kunt er bij zijn!

VANAF 139,-

Tribute to QUEEN - sensationele dinnershow met overnachting

QUEEN fans opgelet! Beleef een sensationele avond met een spectaculair optreden van zanger Joseph Clark die u laat genieten van het unieke stemgeluid van Freddie Mercury dat hij tot in de perfectie imiteert. Tijdens de show geniet u van uitgebreide koude en warme buffetten, drankjes en uiteraard een schitterend live optreden van de band The Music of Queen.