4-daags GPS Wandelarrangement - wandeltochten in Drenthe

GPS Wandel Arrangement van Abdij de Westerburcht in Westerbork, Drenthe. Bent u een echte wandelfanaat en houdt u van een mooie natuur, dan mag u dit niet missen. Wij hebben voor u een arrangement samengesteld waarbij u uw wandelschoenen zeker nodig heeft.

Hotel Abdij de Westerburcht
GPS wandeltocht - Lekker wandelen in Drenthe

Bent u een echte wandelfanaat en houdt u van een mooie natuur, dan mag u dit niet missen. Wij hebben voor u een arrangement samengesteld waarbij u uw wandelschoenen zeker nodig heeft.

U begint de dag met een heerlijk ontbijt, dat u zelf kunt samenstellen via ons uitgebreide ontbijtbuffet. Daarna begint u met uw wandeltocht en u ontdekt de natuur van Drenthe d.m.v. een GPS-apparaat. Deze heeft u gedurende uw verblijf in bruikleen. Om te voorkomen dat u giftige paddestoelen gaat plukken krijgt u een 'knapzak' (lunchpakket) mee! In het hotel kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen diner op de 2e avond. Om nog even lekker bij te komen van de lange wandeltocht kunt u gebruik maken van ons solarium.

Wandeltrips en andere leuke uitjes in de omgeving

In Drenthe is veel te zien en te doen. Vanuit hotel abdij De Westerburcht kunt u heerlijke wandel- of fietstochten maken langs de Drentse vennen en door de bossen. Maar u kunt ook een bezoek brengen aan het Noorder Dierenpark in Emmen, de Drentse Glasblaozer, Speelstad Oranje (het grootste overdekte attractiepark van Nederland), De Smelt in Assen (Subtropisch zwembad/Semi-overdekte ijsbaan) of het Hunebedden Informatiecentrum.

Wegdromen in een Drentse Abdij

Hotel Restaurant Zalen Abdij de Westerburcht is gelegen in Westerbork (nabij station Beilen) - centraal in Drenthe op korte afstand van Assen, Emmen en Hoogeveen.

De kamers - Overnachten in Drenthe

Standaard kamers met 2 boxspringbedden, bureau, zitje, douche, toilet, flatscreen tv, wekkerradio en telefoon.
Gezinskamers met 3 of 4 boxspring bedden.
Klooster kamers met dezelfde basisvoorzieningen als de standaard kamers. Deze themakamers zijn volledig en tot in detail in de symboliek van het klooster ingericht; fakkels, gietijzeren handgrepen, bewerkt houten meubilair, etc.
Luxe kamers, standaard voorzien van een 2-persoons queensize boxspringbed, badkamer met bubbelbad, douche en toilet, luxe relaxstoelen met tafeltje, flatscreen tv, wekkerradio en telefoon. Op deze kamers kunnen maximaal 2 extra bedden geplaatst worden.

Op de meeste kamers kan een extra bed geplaatst worden

Ons hotel biedt u à la carte & Themarestaurant Grand Café la Trappe, de gezellige hotelbar (Proeflokaal), een groot buitenterras, 3 serres en royale parkeergelegenheid.

Dit GPS wandelarrangement is inclusief

  • 3 overnachtingen
  • 3 maal een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 maal een 3-gangen dagmenu op de 2e avond
  • Elke dag een knapzak (lunchpakket) voor onderweg
  • GPS wandelroutes (10/20/30 km) voor iedere dag met beschrijving van trekpleisters in de omgeving
  • Gebruik solarium
Prijs: € 163,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer

Toeslagen
  • Eénpersoonskamer: € 15,00 per persoon per nacht.
  • Kloosterkamer: € 10,00 per persoon per nacht.
  • Kloosterkamer met privé sauna en terras à € 20,00 per persoon per nacht.
  • Luxe Kamer (o.a. bubbelbad & tweepersoons bed): € 20,00 per persoon per nacht.

Bovenstaande prijzen van het GPS wandelarrangement zijn geldig tot en met 31 december 2013.

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit arrangement