4-daags GPS Wandelarrangement - wandeltochten in Drenthe

GPS Wandel Arrangement van Abdij de Westerburcht in Westerbork, Drenthe. Bent u een echte wandelfanaat en houdt u van een mooie natuur, dan mag u dit niet missen. Wij hebben voor u een arrangement samengesteld waarbij u uw wandelschoenen zeker nodig heeft.

Hotel Abdij de Westerburcht
GPS wandeltocht - Lekker wandelen in Drenthe

Bent u een echte wandelfanaat en houdt u van een mooie natuur, dan mag u dit niet missen. Wij hebben voor u een arrangement samengesteld waarbij u uw wandelschoenen zeker nodig heeft.

U begint de dag met een heerlijk ontbijt, dat u zelf kunt samenstellen via ons uitgebreide ontbijtbuffet. Daarna begint u met uw wandeltocht en u ontdekt de natuur van Drenthe d.m.v. een GPS-apparaat. Deze heeft u gedurende uw verblijf in bruikleen. Om te voorkomen dat u giftige paddestoelen gaat plukken krijgt u een 'knapzak' (lunchpakket) mee! In het hotel kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen diner op de 2e avond. Om nog even lekker bij te komen van de lange wandeltocht kunt u gebruik maken van ons solarium.

Wandeltrips en andere leuke uitjes in de omgeving

In Drenthe is veel te zien en te doen. Vanuit hotel abdij De Westerburcht kunt u heerlijke wandel- of fietstochten maken langs de Drentse vennen en door de bossen. Maar u kunt ook een bezoek brengen aan het Noorder Dierenpark in Emmen, de Drentse Glasblaozer, Speelstad Oranje (het grootste overdekte attractiepark van Nederland), De Smelt in Assen (Subtropisch zwembad/Semi-overdekte ijsbaan) of het Hunebedden Informatiecentrum.

Wegdromen in een Drentse Abdij

Hotel Restaurant Zalen Abdij de Westerburcht is gelegen in Westerbork (nabij station Beilen) - centraal in Drenthe op korte afstand van Assen, Emmen en Hoogeveen.

De kamers - Overnachten in Drenthe

Standaard kamers met 2 boxspringbedden, bureau, zitje, douche, toilet, flatscreen tv, wekkerradio en telefoon.
Gezinskamers met 3 of 4 boxspring bedden.
Klooster kamers met dezelfde basisvoorzieningen als de standaard kamers. Deze themakamers zijn volledig en tot in detail in de symboliek van het klooster ingericht; fakkels, gietijzeren handgrepen, bewerkt houten meubilair, etc.
Luxe kamers, standaard voorzien van een 2-persoons queensize boxspringbed, badkamer met bubbelbad, douche en toilet, luxe relaxstoelen met tafeltje, flatscreen tv, wekkerradio en telefoon. Op deze kamers kunnen maximaal 2 extra bedden geplaatst worden.

Op de meeste kamers kan een extra bed geplaatst worden

Ons hotel biedt u à la carte & Themarestaurant Grand Café la Trappe, de gezellige hotelbar (Proeflokaal), een groot buitenterras, 3 serres en royale parkeergelegenheid.

Dit GPS wandelarrangement is inclusief

  •  3 overnachtingen
  •  3 maal een uitgebreid ontbijtbuffet
  •  1 maal een 3-gangen dagmenu op de 2e avond
  •  Elke dag een knapzak (lunchpakket) voor onderweg
  •  GPS wandelroutes (10/20/30 km) voor iedere dag met beschrijving van trekpleisters in de omgeving
  •  Gebruik solarium
Prijs: € 163,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer

Toeslagen
  •  Eénpersoonskamer: € 15,00 per persoon per nacht.
  •  Kloosterkamer: € 10,00 per persoon per nacht.
  •  Kloosterkamer met privé sauna en terras à € 20,00 per persoon per nacht.
  •  Luxe Kamer (o.a. bubbelbad & tweepersoons bed): € 20,00 per persoon per nacht.

Bovenstaande prijzen van het GPS wandelarrangement zijn geldig tot en met 31 december 2013.

Kaart
Streetview

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Toeristische informatie
0800-5405405 Persoonlijk advies?