Culinair Kerstarrangement - Ontspannen Kerst in Fryslân

3 dagen Culinair genieten in het mooie Friesland. Deze kerst hoeft u niet na te denken wat u zult gaan koken of lang in de keuken te staan, maar kunt u ontspannen in een rustieke omgeving en gaan genieten van de culinaire gerechten van onze keukenbrigade.

Kamer
Ontspannen Kerst in Friesland

Kerst, een gezellig samenzijn, tijd voor elkaar. Intiem met z’n tweeën, met familie of met vrienden.
Uitgebreid tafelen, ontspannen in de sauna, een spelletje spelen in de lounge bij de haard of een kerstwandeling maken en onderweg bij de kerststal warme chocolademelk drinken …… een paar dagen genieten van het goede leven!

3-daags kerstarrangement

 •  Aankomst op 1e kerstdag vanaf 12:00
 •  In de middag kunt u genieten van een wandeling door de St. Nykster bossen of een rustige gezellige middag in onze gezellige lounge.
 •  's Avonds serveren wij een culinair 6-gangen amuse menu, dit menu bestaat uit een zestal kleine gerechten, eventueel gecombineerd met een bijpassend glas wijn. Dit alles onder begeleiding sfeervolle piano muziek.
 •  Op 2e kerstdag geniet u van een uitgebreid kerstontbijt. Na een ontspannen ochtend kunt i deelnemen aan de kerstwandeling in St. Nicolaasga of een van de andere activiteiten in de omgeving bezoeken.
 •  In ons restaurant serveren wij ' s avonds een 3-gangen keuze menu. Ook deze avond is onder begeleiding van piano muziek.
 •  Het ontbijt op 27 december serveren wij van 8.00 tot 11.00 na het ontbijt is het tijd om afscheid te nemen.

Culinair genieten

Gevouwen servetten, kristalheldere glazen en kunstwerken op uw bord.

Vanuit de open keuken komen overheerlijke geuren, die direct uitnodigen om aan tafel te gaan. De witte brigade laat u graag kennis maken met hun pure smaken en verfijnde gerechten, bereid met dagverse producten en ingrediënten uit de streek. Op de uitgebreide wijnkaart staan de mooiste wijnen, die ongetwijfeld een goede metgezel zijn bij uw diner.

Geniet van rust en gastvrijheid

Tussen de Friese meren en nabij het dorp St. Nicolaasga ligt het rustieke 4 -sterren deluxe Landhotel Legemeer - Hampshire Classic, omgeven door bos en weilanden.

De intieme sfeer van de 21 hotelkamers maakt een bezoek aan Friesland tot een unieke ervaring. De royale, luxe hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien en hebben een prachtig moderne badkamer. Bijna alle kamers hebben een eigen balkon of terras. Vanuit de kamers heeft u een weids uitzicht over het Friese landschap.

De prachtige historische plaatsjes Sneek, Hindeloopen, Workum, Sloten en Langweer liggen in de nabije omgeving en zijn een bezoek waard.
Er zijn mogelijkheden om te varen op de Friese meren of een ballonvaart te maken. Ook kunt u een bezoek brengen aan één van de vele musea die Friesland rijk is zoals het Jopie Huisman museum, Friese Scheepvaart museum en het Douwe Egberts koffiemuseum.

Dit arrangement is inclusief

 •  Aankomst op 1e kerstdag vanaf 12:00
 •  Culinair 6-gangen amuse menu
 •  2 maal een uitgebreid kerstontbijt
 •  Kerstwandeling of een van de andere actviteiten
 •  1 maal een 3-gangen keuze menu
Prijs: € 249,00 p.p. op basis van 2 personen per kamer.
Eenpersoonstoeslag € 25,- per persoon per nacht.
Toeslag bij gebruikt van junior suite € 50,- per kamer per nacht.

Het 4-daags kerstarrangement met aankomst op 24 december kost: € 329,00 per persoon
Het 5-daags kerstarrangement met aankomst op 23 december kost: € 399,00per persoon

De prijs van dit Kerstarrangement in Friesland is geldig tot en met 27 december 2012.

Kaart
Streetview

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Toeristische informatie
Zuidwesthoek

Gelegen in het zuidwesten van de provincie Friesland ligt de regio Zuidwesthoek. Sneek is het middelpunt van deze regio, ook loopt hier de verbindingsweg tussen Lemmer en Bolsward, de N359 en de spoorwegverbinding tussen Sneek en Stavoren.
Deze regio valt vooral op door het ontbreken van vele gebroken klinkers. Zuidwesthoek heeft twee landschappen, deels een kleilandschap en deels een geestlandschap.

0800-5405405 Persoonlijk advies?