Kerst

Er even helemaal tussen uit tijdens de Kerstdagen. Dat is wat u gaat ervaren met dit 5 daagse Kerstarrangement in het Limburgse Valkenburg. Vanaf de kerst tot en met 1 januari 2016 is Valkenburg, dé Kerststad van Nederland, omgetoverd in magische sferen en is er van alles te beleven!

VANAF € 325,- INFORMATIE

Ook lekker ontspannen en genieten tijdens de feestdagen? Laat u dan verwennen in dit sfeervolle 4-sterren hotel in het gastvrije Drenthe. Geniet van een Live Cooking kerstdiner, maak de fakkeltocht mee en geniet van een lekkere kop warme choco bij terugkomst.

VANAF € 259,- INFORMATIE

2-daags Kerstarrangement aan het strand in een 4-sterren hotel in Egmond aan Zee. Een SUPER aanbieding! Ook dit jaar kunt u weer lekker genieten van een kerst aan de kust en wel in dit 4-sterren strandhotel in Noord-Holland.

VANAF € 134,- INFORMATIE

3-daags Kerstarrangement aan zee. Genieten van een zalige kerst en heerlijk uitwaaien aan de Noord-Hollandse kust en u laten verwennen in het 4-sterren hotel in Egmond aan Zee.

VANAF € 181,50 INFORMATIE

4-daags Kerstarrangement aan zee. Heerlijk zorgeloos genieten van de kerstdagen met zijn tweetjes of gezellig met het hele gezin? Dat kan in het 4-sterren strandhotel in Egmond aan Zee.

VANAF € 219,- INFORMATIE

Tijdens de Kerstdagen wordt er flink uitgepakt bij ons hotel! Een heerlijke ambiance, gecreëerd door de sfeervolle kerstversiering en heerlijk eten, zullen u een onvergetelijke tijd bezorgen.

VANAF € 287,- INFORMATIE

Romantische kerstdagen beleven aan de Zeeuwse Kust? Dit kerstarrangement is inclusief met heerlijke culinaire diners. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor 4 dagen genieten en een onbezorgd kerstfeest in Zeeland.

VANAF € 169,50 INFORMATIE

4 Dagen genieten met Kerst op een prachtige kasteel op de Veluwe. Momenten van ontspanning, kostelijk verwend worden en er even lekker tussenuit. Dat kan met deze bijzondere kerstaanbieding.

VANAF € 265,- INFORMATIE

Uitgebreid dineren in de Crazy Pianos, daarna lekker swingen met live pianomuziek afsluiten met een overnachting in het badhotel in Scheveningen. De volgende ochtend staat er een overheerlijk ontbijtbuffet voor u klaar!

VANAF € 109,50 INFORMATIE

Kerst vieren op een heerlijke manier midden op de Drentse heide? Heerlijk wandelen door de eeuwenoude bossen, lange fietstochten maken en genieten van de stilte van het winterse landschap? Dan bent u bij aan het juiste adres.

VANAF € 179,- INFORMATIE

Met de kerstdagen geen druktes thuis maar heerlijk verwend worden in het gezellige familiehotel in Giethoorn, Overijssel. 4 Dagen er lekker op uit en met Kerst genieten van heerlijke diners, gastvrijheid en gezelligheid. Kom ook kerst vieren in het Venetie van het Noorden.

VANAF € 319,50 INFORMATIE

Tijdens de kerstdagen kunt u genieten in het meest complete hotel van Nederland. Wij bieden u een compleet verzorgd kerstarrangement aan. Ons hotel is tijdens de kerstdagen warm aangekleed in sprookjesachtige sfeer. De kaarsen branden, de vuurkorven zijn ontstoken en de sfeervolle verlichting schijnt uit de vele kerstbomen. Komt u ook bij ons Kerst vieren?

VANAF € 107,50 INFORMATIE

Wilt u er met de kerstdagen tussen uit? Dan is dit all-in 4-daags Kerstarrangement in Valkenburg absoluut een aanrader. In deze kerstaanbieding zijn de drankjes inbegrepen in het hotel dus u kunt gewoon heerlijk genieten van alle feestelijkheden met de kerstdagen.

VANAF € 399,- INFORMATIE