Kunst en Cultuur

Overnacht met je geliefde in een knusse lodge aan het water in ‘het Venetië van het Noorden’. Romantisch champagne ontbijt in uw vakantielodge, een picknick op een locatie naar keuze en een gourmet voor 2. Dat wordt een romantisch weekendje weg!

VANAF € 299,95 INFORMATIE

Een weekend of zomaar een paar dagen naar de Veluwe met het hele gezin. Bezoek dan ook het schitterende Openlucht Museum. Hier is altijd wel wat te doen voor de kids maar ook de ouderen kunnen zich hier uitstekend vermaken!

VANAF € 130,- INFORMATIE

Houdt u van cultuur en wilt u altijd graag weer iets nieuws ontdekken. Bezoek dan eens het gastvrije Drenthe! Neem lekker de tijd met deze 4-daagse Ontdekkingsreis en bij dit arrangement krijgt u een Passe-Partout met 4 toegangsbewijzen voor verschillende attracties, musea en/of galerieën zoals bijvoorbeeld het Hunebedcentrum in Borger.

VANAF € 151,50 INFORMATIE

Het eeuwenoude Paderborn, heeft een rijke historie. Bezichtiging van de kathedraal, en een bezoek aan het Heinz Nixdorf museum zijn zeker de moeite waard. Kom naar Paderborn voor een heerlijk weekend en geniet in dit fantastisch hotel waar u heerlijk in de watten wordt gelegd.

VANAF € 169,- INFORMATIE

Ervaar dit te gekken hotel naast het Leidseplein, in het centrum van de hoofdstad. Geniet van het unieke muziek geïnspireerde hotel! Het hotel brengt je in de stemming alsof je net van het podium komt .

VANAF € 62,50 INFORMATIE

Tijdens uw dagje Giethoorn geniet u van een leuke rondvaart inclusief gids en brengt u een bezoekje aan een museum. U overnacht in een luxe 4-sterren hotel op 15 minuten rijden van Giethoorn waar u gebruik kunt maken van het zwembad en de whirpool, wel zo ontspannend na een heerlijk dagje Hollands Venetië.

VANAF € 63,50 INFORMATIE

Bezoek de leukste plekken van Den Haag, ontdek dat ene bijzondere winkeltje, geniet van een de prachtige parken die Den Haag rijk is. De Hofstad heeft zo veel te bieden! Boek een nachtje weg in dit 4-sterren hotel en laat u verrassen door Ambassador & The City en laat je verrassen!

VANAF € 84,50 INFORMATIE

Den Haag is een uitstekende bestemming voor een cultureel weekendje weg! Bezoek een van de vele musea, het danstheater of de Koninklijke Schouwburg. Bij dit arrangement is naast de overnachting met heerlijk ontbijt ook een toegangskaart inbegrepen voor het bijzondere museum Escher in het Paleis.

VANAF € 74,50 INFORMATIE

Lochem is een Hanzestad en heeft veel moois te bieden! Ook de omgeving is bijzonder met zijn landgoederen, kastelen en eeuwen oude natuur. Vanuit dit hotel kunt u heerlijk fietsen, wandelen en de 8 kastelen routes vinden. Kom lekker lang genieten, 4 dagen pittoresk Lochem zal u verbazen!

VANAF € 134,50 INFORMATIE