Stedendriehoek

VANAF 109,-

SEIZOENSPAKKER - Genieten in de Achterhoek

Geniet ieder seizoen in de Achterhoek. Deze prachtige Gelderse streek heeft zoveel moois te bieden dat u met 1 dag echt tijd te kort komt dus profiteer van deze super seizoensaanbieding en blijf heerlijk slapen in het gastvrije hotel in Lochem.

VANAF 89,-

Weekendje weg in de Achterhoek

Beleef een heerlijk weekendje weg in de sfeervolle en bosrijke Achterhoek. Fietsen, wandelen, culinair genieten of gewoon even helemaal niks doen en lekker relaxen en even bijkomen in het prachtige hotel in Lochem.

VANAF 150,-

Culinair Kasteelarrangement aan de voet van de Veluwe in Gelderland

Gelegen op de grens van de Veluwezoom en IJsselvallei kunt u hier het echte kasteelleven nog proeven. Geniet van welverdiend weekend en laat u verrassen door de schoonheid van dit landgoed. Een culinair weekendje, heerlijk een nachtje wegdromen in een prachtig kasteel aan de voet van de Veluwe in Gelderland.

VANAF 109,-

Achterhoeks Avontuurtje

Verken de Lochemse Berg. Lekker toeren door de Achterhoek met de (elektrische) fiets en 3 dagen heerlijk genieten. De veelzijdige omgeving van dit sfeervolle hotel in de Achterhoek zal u verrassen!

VANAF 109,-

Tennis & Relax Groepsarrangement

Actief een weekend of midweek er tussenuit met tennisvrienden? Boek dan het Tennis & Relax groepsarrangement, inclusief 4 uur baanhuur en vrij gebruik van fitness, zwembad, sauna, jeu de boules en draadloos internet.

VANAF 49,50

Relaxarrangement in Zutphen - Yoga, Massage & City Zen

Zorg voor jezelf, een weldadige massage, een verkwikkende yogales, slenteren door het oude centrum van Zutphen met verstilde hofjes en inspirerende winkeltjes, goodfood in restaurant SENSE, een frisse duik in het zwembad, relaxen bij de open haard en nog veel meer. Gun jezelf deze weldadige minivakantie die maakt dat je anders naar huis gaat dan je kwam.

VANAF 114,50

Fietsarrangement in de Achterhoek - Heerlijk genieten!

Laat de veelzijdige en bosrijke omgeving van dit sfeervolle hotel in de Gelderse Achterhoek u heerlijk verrassen. Fiets er lekker op uit, de natuur is adembenemend dus dat wordt op en top genieten! Ook culinair kunt u bij dit gezellige hotel uitstekend terecht en genieten van heerlijke diners. U bent er echt even lekker tussenuit!