Houdt u van cultuur en wilt u altijd graag weer iets nieuws ontdekken. Bezoek dan eens het gastvrije Drenthe! Neem lekker de tijd met deze 4-daagse Ontdekkingsreis en bij dit arrangement krijgt u een Passe-Partout met 4 toegangsbewijzen voor verschillende attracties, musea en/of galerieën zoals bijvoorbeeld het Hunebedcentrum in Borger.

VANAF € 151,50 INFORMATIE

Drenthe is dé wandelprovincie bij uitstek. Er zijn zoveel wandelingen dat het weken duurt om ze allemaal te kunnen lopen. Elke route is anders en telkens opnieuw staat u voor verrassingen.

VANAF € 79,- INFORMATIE

Ons gezellige familiehotel met restaurant is gelegen in het hart van Drenthe in het pittoreske esdorp Elp. De plaatsen Westerbork, Beilen, Hoogeveen en Assen vindt u in de directe omgeving en ook diverse bezienswaardigheden vindt u op korte afstand. Door de unieke sfeer en Drentse gastvrijheid voelt u zich onmiddellijk thuis. Dit is met recht een 'thuis weg van huis'. Kom nu genieten voor een voordelig prijsje met deze 3=2 hotelaanbieding.

VANAF € 89,- INFORMATIE

Ontdek Drenthe per fiets of ter voet en maak kennis met de rijke geschiedenis van onze provincie. Drenthe is de wandel en fiets provincie bij uitstek. Bij dit Ontdek Drenthe arrangement kunt u gebruik maken van 1 dag fietshuur, toegang tot leuke musea en overnachten in ons gezellige familiehotel.

VANAF € 129,- INFORMATIE

In het natuurgebied de Drentsche Aa, vindt u dit 4-sterren hotel waar u zich bij binnenkomst direct thuis zult voelen. Hier proeft u wat echte gastvrijheid is. Vanuit het hotel starten verschillende fiets- en wandelroutes door de prachtige omgeving.

VANAF € 104,- INFORMATIE