Wijk aan Zee

VANAF 100,-

3-daags Strandarrangement in Wijk aan Zee

3 Dagen genieten aan het strand en overnachten in een hotel gelegen bovenop de duinen in Wijk aan Zee? Lekker even uitwaaien, een strandwandeling maken of gewoon lekker even genieten aan de kust. Kom er even uit!

VANAF 124,-

Romantiek aan de kust - 3 Dagen genieten in Wijk aan Zee

Even gezellig met z'n tweetjes genieten van een romantisch weekendje weg aan het strand. Het 4-sterren hotel ligt zo'n 50 meter van het strand en is een uitstekende uitvalsbasis om de duinen en het strand te ontdekken, daarnaast liggen steden als Amsterdam, Haarlem of Alkmaar ook binnen handbereik.

VANAF 130,-

Culinair genieten in een schitterend Strandhotel in Wijk aan Zee

Lekker uitwaaien aan het strand en 2 nachten wegdromen boven op de duinen in Wijk aan Zee. Dit schitterend gelegen hotel ligt direct aan het strand. U wandelt het hotel uit zo het strand op. Genieten dus als u in dit strandhotel verblijft. Na een heerlijke strandwandeling kunt u een drankje doen op het terras met uitzicht op zee en 's avonds culinair genieten in het eigen restaurant.

VANAF 134,-

2-daags Kerstarrangement met Feestavond met Live muziek

Lekker er op uit met Kerst en genieten aan het strand. Dat kan met dit 2-daags kerstarrangement in Wijk aan Zee! Lekker eten, gezelligheid, live muziek en heerlijk een nachtje wegdromen aan de zee. Na het ontbijt nog even een lekkere strandwandeling en u heeft dan de tijd voor u zelf.

VANAF 229,-

Kerst aan de kust - 3 Dagen genieten in Wijk aan Zee

Even gezellig met z'n tweetjes genieten van Kerst aan het strand? Dit 4-sterren hotel ligt zo'n 50 meter van het strand en is een uitstekende uitvalsbasis om met de kerstdagen aan zee te zitten. Verwen uzelf met deze 3-daagse Kerstaanbieding.

VANAF 319,-

4 daagse Kerstaanbieding in Wijk aan Zee

Dit 4-sterren hotel ligt zo'n 50 meter van het strand en is een uitstekende uitvalsbasis om met de kerstdagen aan zee te zitten. Verwen uzelf met deze 4-daagse Kerstaanbieding. Even gezellig met z'n tweetjes of met de hele familie genieten van Kerst aan het strand?

VANAF 306,50

4 dagen Oud en Nieuw genieten in Wijk aan Zee

Even gezellig met z'n tweetjes genieten aan het strand met Oud en Nieuw? Dit 4-sterren hotel ligt zo'n 50 meter van het strand en is een uitstekende uitvalsbasis om met de jaarwisseling aan zee te zitten. Verwen uzelf met deze 4-daagse Oud en Nieuw aanbieding.