Wolvega

2-daags Golfarrangement in Friesland
VANAF 43,75

2-daags Golfarrangement in Friesland

Met het 2-daags golfarrangement overnacht u in het prachtige Friese Wolvega en kunt u een heerlijk dagje golfen. Naast het golfen kunt u genieten van de natuur door middel van de nabijgelegen wandel- en fietsroutes.

VANAF 175,50

Midweek aanbieding in Friesland - Genieten in een prachtige omgeving

Bent u op zoek naar een midweekje genieten in een prachtig gebied? Boek dan nu deze Midweek aanbieding in Friesland en geniet van een prachtige omgeving op de fiets of al wandelend. Vanuit dit hotel bent u van Friesland zo in Drenthe en Overijssel. Een uitstekend uitgangspunt voor fietsliefhebbers die deze 3 provincies willen zien met deze geweldige fietstrip.

VANAF 112,50

Familieweekend in Friesland - Erop uit met de Kids!

Gezellig een paar dagen met de kids en de hele familie er lekker tussen uit? Dat wordt genieten met deze speciale familieaanbieding in Friesland. Dit Familieweekend weg kunt u uiteraard ook voor meerdere nachten boeken dus plan een datum en kom lekker even genieten!

VANAF 104,95

3 dagen Rust, Ruimte en Riet nabij De Weerribben

Er even tussen uit en dat voor een uitstekende prijs. Heerlijk genieten vanuit uw hotel en op zo'n 30 minuten rijden staat u midden in de prachtige natuurschoon van Nationaal Park de Weerribben. Ontdek een mooi stukje Holland!