Golfbaan Zelle 2
Golfen
Golfen
Zwaan
Omgeving

18-holes Greenfee bij Golfbaan 't Zelle

Golfen op een van de mooiste golfbanen van de Achterhoek. Wij staan garant voor rust, ruimte en gastvrijheid in een bosrijke omgeving. Onze golfbaan beschikt over maar liefst 12 handicarts. Naast de golfbaan en het restaurant kunt u ook bij ons terecht voor de golfwinkel.

18-holes Greenfee bij Golfbaan 't Zelle

Golfen op een van de mooiste golfbanen van de Achterhoek. Wij staan garant voor rust, ruimte en gastvrijheid in een bosrijke omgeving. Tijdens de 18 holes golfen kunt u in het restaurant genieten van de rust met een heerlijke maaltijd en drinken. Onze golfbaan beschikt over maar liefst 12 handicarts. Naast de golfbaan en het restaurant kunt u ook bij ons terecht voor de golfwinkel.

Prijzen:
18-holes greenfee: € 60.00 p.p.
9-holes greenfee: € 35.00 p.p.

Hanneke van den Heuvel
10
10 oktober 2022
Heerlijk verblijf! We kregen een upgrade qua kamer, fijn ambiance, alles zo mooi onderhouden en schoon. Fantastisch wilddiner en lekker ontbijt. We voelden ons zeer welkom!
Sandra Ruiter
8
06 september 2022
Vriendelijk receptioniste. Behulpzaam .mooie golfbaan.
Theo van den Hoek
9
07 augustus 2022
Mooie golfbaan. Prima voorzieningen.
Lucas Lammers
9
13 juni 2022
Snel geregeld en prima locaties.
Hans Boerema
9
26 maart 2022
Mooie golfbaan in een schitterende omgeving. Gastvrij en vriendelijk personeel.
Tom vd Heijden
9
10 augustus 2021
Erg vriendelijke club en we zijn gastvrij ontvangen. Baan druk maar daar had je door goed aansluitend werk golfweer geen last van. Aansluitend heerlijk en vooral betaalbaar gegeten in het prachtige clubhuis.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

Hengelo

Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2022 Hotelidee.nl