Hotelarrangementen in Bad Dürkheim

Annaberg wijnveld

3-daags Romantisch arrangement in Bad Durkheim

Bad Dürkheim

Genieten in dit sfeervolle hotel en de romantiek bloeit vanzelf op! Even samen heerlijk een paar dagen er tussen uit. Met de wijngaarden in de buurt en een prachtig uitzicht over de stad Bad Dürkheim kunt u hier echt uitschakelen en tijd voor elkaar nemen.

Annaberg binnenhof

4 dagen Wandelen op de Duitse wijnroute en slapen in een Wijnkamer

Bad Dürkheim

Ontdek dit bijzondere stukje Duitsland en ga er samen even heerlijk een paar dagen tussen uit. Met de wijngaarden in de buurt van dit hotel en een prachtig uitzicht over de stad Bad Dürkheim kunt u hier echt uitschakelen en tijd voor elkaar nemen en prachtige wandelingen maken. Voor onderweg een lunchpakket mee en genieten maar!

Annaberg terras 2

Wijn en Wandelliefhebbers genieten van deze 3-daagse Wandeltrip in Bad Durkheim

Bad Dürkheim

Bent u een wijn en wandelfan? Dan moet u deze wandeltrip zeker op uw verlanglijstje zetten of beter nog gewoon boeken en beleven! Ontdek dit bijzondere stukje Duitsland en ga er samen even heerlijk een paar dagen tussen uit. Met de wijngaarden in de buurt van dit hotel kunt u hier prachtige wandelingen maken. Voor onderweg een lunchpakket mee en genieten maar!

Annaberg binnenhof

4-daagse Wandelvakantie door een prachtige wijnstreek vanuit Bad Durkheim

Bad Dürkheim

De stad Bad Dürkheim in Duitsland is een prachtige plek om te voet te ontdekken. Met wijngaarden en pittoreske dorpjes in de buurt is het sfeervolle hotel de perfecte uitvalbasis van mooie wandelingen. Tijdens de 4-daagse wandelvakantie heeft u genoeg tijd om al het moois van Bad Dürkheim al wandelend te gaan verkennen.

4 Uitstapjes

Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2022 Hotelidee.nl