Oud en Nieuw in Berg en Dal

Goed het nieuwe jaar in tijdens een Oud & Nieuw arrangementen aanbieding in één van onze hotels.

bar

3-daags Oud & Nieuw arrangement in Berg en Dal met Oudjaarsdiner en Live Muziek

Berg en Dal 63 verkocht

Boek nu dit heerlijke 3-daagse Oud & Nieuw arrangement in Berg en Dal, gelegen op 5 minuten rijden van Nijmegen. Op Oudjaarsavond geniet u van een 4-gangen diner met live muziek en tijdens de jaarwisseling een feestelijke toost met bubbels, oliebollen en live muziek in de bar!

hotel

Oud & Nieuw arrangement bij Nijmegen - Oudjaarsdiner met Live Muziek

Berg en Dal 37 verkocht

Boek nu dit heerlijke 4-daagse Oud & Nieuw arrangement nabij Nijmegen. Op oudejaarsavond geniet u van een 4-gangen diner met live muziek en aansluitend tijdens de jaarwisseling een feestelijke toost met bubbels, oliebollen en live muziek in de bar. Laat u even lekker in de watten leggen en boek dit 4-daagse Oud en nieuw arrangement en in de heuvels van Berg en Dal.

Pand

Oud en Nieuw op een landgoed - 3 dagen genieten tussen de heuvels van Berg en Dal

Berg en Dal 16 verkocht

Oud en Nieuw beleven op een prachtig landgoed, gelegen in de buurt van Nijmegen en tussen de heuvels van Berg en Dal? Dit prachtig gelegen 4-sterren landgoed biedt u een luxe 4-gangen oudjaarsdiner, toost met bubbels en oliebollen om 12 uur en heerlijk dagen rondom Oud en Nieuw.

Restaurant

4-daags Oud en Nieuw arrangement op een landgoed in Gelderland

Berg en Dal

Met Oud en Nieuw 4 dagen genieten op een prachtig 4-sterren landgoed, gelegen in de buurt van Nijmegen en tussen de heuvels van Berg en Dal. Dagje shoppen in Nijmegen, lekker genieten van een luxe oudjaarsdiner, toost met bubbels en oliebollen om 12 uur en heerlijke dagen rondom Oud en Nieuw.

4 Uitstapjes

Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2023 Hotelidee.nl