Hotelarrangementen in Drenthe

weekendje weg Drenthe ? Leuke fietsprovincie maar Drenthe heeft zo veel meer te bieden. Van sportieve groepsuitjes en leuke themafeesten, heerlijke beautyarrangementen en workshops tot complete weekendjes weg en geweldige dagtrips voor familie en kinderen.

Oud en Nieuw in Drenthe

3-daags Oud & Nieuw arrangement in Drenthe - Met Oudjaarsdinerbuffet en Live muziek

Zeegse 193 verkocht

De jaarwisseling afsluiten met een gezellig avond met een heerlijk dinerbuffet, een gezellige avond met live muziek en om middernacht een feestelijke toost met bubbels en oliebollen? Luid het nieuwe jaar gezellig in met familie en vrienden en boek vandaag nog deze super aanbieding!

Live Cooking

3-daags Kerstarrangement in Drenthe met kerstbuffet en Live Muziek op beide Kerstdagen

Zeegse 70 verkocht

Kerst vieren op een heerlijke manier midden op de Drentse heide? Heerlijk wandelen door de eeuwenoude bossen, maak een winterse wandeling en geniet van de stilte van het winterse landschap? Dan bent u hier aan het juiste adres. 's Avonds geniet u in het hotel van uitgebreide kerstdinerbuffetten met op 1e en 2e Kerstdag Live muziek er bij.

chef

4-daags Kerstarrangement in Drenthe met Live Cooking kerstdiners met live muziek

Zeegse 28 verkocht

Ook lekker ontspannen en genieten tijdens de feestdagen? Laat u dan verwennen in dit sfeervolle 4-sterren hotel in het gastvrije Drenthe. Geniet van een heerlijke dinerbuffetten, live muziek op beide Kerstdagen, maak een kerstwandeling en geniet van een smakelijke kop soep bij terugkomst.

Kerst

4-daags Kerstarrangement in Drenthe

Paterswolde 16 verkocht

Genieten tijdens de feestdagen in Drenthe. Het in kerstsfeer gehulde hotel beschikt over tal van faciliteiten voor een ontspannen en aangenaam verblijf. Verwen u zelf met Kerst en geniet hier van speciale kerstdiners en laat u lekker verwennen.

Lobby interieur

4-daags Kerstarrangement op een prachtig landgoed in Drenthe met Live muziek op beide Kerstdagen

Exloo 32 verkocht

Culinair genieten en u heerlijk laten verwennen met de kerstdagen? Boek dit fantastische kerstarrangement met op beide Kerstdagen een heerlijk diner met Live muziek, een gezellige winterse wandeling en nog veel meer. Kom ook heerlijk genieten met de Kerstdagen.

Live cooking

4-daags Oud & Nieuw arrangement in Drenthe met een sfeervolle Oudjaarsavond met live muziek

Zeegse 8 verkocht

De jaarwisseling afsluiten met een heerlijke avond met een oudjaarsdinerbuffet, aansluitend een sfeervolle avond met live muziek en met de jaarwisseling een feestelijke toost met bubbels en oliebollen. Luid het nieuwe jaar gezellig in met familie en vrienden.

Bar

Kerst op een prachtig landgoed in Drenthe - 3 Dagen genieten met Live muziek op beide Kerstdagen

Exloo 22 verkocht

Culinair genieten en u heerlijk laten verwennen met de kerstdagen? Boek dit 3-daagse kerstarrangement met onder andere een feestelijk diner op alle avonden en met de Kerstdagen Live Muziek bij de diners. Geniet met de kerstdagen op dit mooie landgoed waar ook de mogelijkheid is om te relaxen in het beauty & wellness centre in het hotel.

Hotelkamer

3-daagse Kerstaanbieding in Drenthe - Lekker onbezorgd genieten

Coevorden 11 verkocht

Met z’n tweetjes of met de hele familie heerlijk genieten van de kerstdagen in Drenthe? Dan zult u zich hier zeker thuis voelen. Ervaar de mooie en sfeervolle omgeving van Coevorden. Maak een heerlijke kerstwandeling, bezoek de schaapskude, Wildlands of geniet gewoon van de rust en geen druktes thuis.

Kerst

3 dagen Kerst vieren in Paterswolde in Drenthe

Paterswolde 4 verkocht

Romantisch met z'n tweetjes of gezellig met het hele gezin of familie de kerstdagen buiten de deur doorbrengen. Geen drukte in huis maar samen lekker ontspannen genieten. Dat kan met deze Kerstaanbieding in Paterswolde. Culinair genieten, ontspannen in de Health Club en gezellig samen zijn.

hotel pand

3-daags Oud & Nieuw arrangement in Drenthe

Paterswolde 38 verkocht

Vier Oud en Nieuw met familie, vrienden en kennissen in het 4-sterren familiehotel in Paterswolde, Drenthe. Hier zult u de echte Drentse gezelligheid ervaren met natuurlijk feestelijke toast met bubbels en oliebollen op oudjaarsavond.

Buitenkant hotel

3-daags Oud & Nieuw in Drenthe met luxe diner en Live muziek!

Exloo 69 verkocht

Geniet van een 3-daags oud & nieuw arrangement in Drenthe met op oudejaarsavond een luxe diner met live muziek. Om 00.00 uur wordt er getoost op het nieuwe jaar met bubbels en oliebollen. Maak er een gezellige jaarwisseling van dit jaar en geniet in dit hotel in het Drentse Exloo.

Grand cafe

Kerstaanbieding in Drenthe - 4 dagen onbezorgd genieten

Coevorden 3 verkocht

Ervaar de mooie en sfeervolle omgeving van Coevorden. Maak een heerlijke kerstwandeling in de bossen van Gees, de schaapskudde in het Bargerveen, bezoek Wildlands of geniet gewoon van de rust en geen druktes thuis. Met z’n tweetjes of met de familie veilig genieten van de kerstdagen in Drenthe? U zult zich hier zeker thuis voelen.

19 Uitstapjes

Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2023 Hotelidee.nl