Feestdagen Hotelarrangementen

Geniet van een weekendje weg tijdens de feestdagen.

Restaurant Boshotel Vlodrop

Paasarrangement in Limburg - Verblijf op basis van Halfpension

Vlodrop 2 verkocht

Geniet met Pasen van ons voortreffelijke Paasarrangement in ons boshotel. Rond deze tijd komt de natuur weer helemaal tot leven, wandel of fiets door het prachtige Nationaal Park De Meinweg en geniet van de heerlijke buitenlucht.

Familiedag Weerribben

Paasweekend of Pinksterweekend genieten in de Weerribben

Paasloo

Verblijf met de Paasdagen of Pinksteren in één van de luxe villa’s van Villapark de Weerribben. Geniet van lekker eten, de schitterende omgeving, de diverse activiteiten en faciliteiten in de Weerribben.

Bar

4-daags Paasarrangement in het Sauerland

Hallenberg 2 verkocht

Pasen vieren in een unieke sfeer, wellicht in een met sneeuw bedekte natuur of anders met de eerste tekenen van de Lente. Kortom genieten van de prachtige omgeving van het Sauerland.

Pasen

Nachtje weg met Pasen en genieten in Drenthe

Zeegse

Kom tijdens de Paasdagen genieten in het mooie Drenthe. Dit Paasweekend is inclusief ontvangst met koffie, thee en Paaseitjes, uitgebreid Paasontbijt en Live Cooking diner.

pasen eieren

Lang Weekend genieten op Texel met de Paasdagen

De Koog Texel

Genieten tijdens de Paasdagen op Texel. Met dit Paasarrangement geniet u optimaal van het Paasweekend. In het hotel is 1 diner inbegrepen dus de andere avond kunt u zelf kiezen. Er zijn prachtige fietsroutes of mooie wandelingen te maken. Verken Texel tijdens het Paasweekend en boek op tijd deze Paasspecial.

Pasen

2-Daagse Paasspecial - Familiehotel in Groningen

Paterswolde

Lekker met de hele familie weg met Pasen? Kom naar dit familiehotel in Groningen. De ligging, net onder de rook van de stad Groningen, is een grandioze uitvalsbasis om deze bruisende stad te ontdekken.

Pasen

2-Daags Paasarrangement - Genieten in Noordwijk

Noordwijk

Vier het Paasweekend aan de Nederlandse kust van Noordwijk aan Zee. 2 Dagen genieten van dit hotel en de prachtige omgeving.

Pasen

2-daags Paasarrangement in een authentieke boerderij

Lekkerkerk

Vier de Paasdagen in Zuid-Holland. De van oorsprong authentieke boerderij heeft een krachtige uitstraling en zal niet aan uw gezichtsveld ontsnappen wanneer u het dorp Lekkerkerk komt inrijden.

pasen

Genieten aan het Strand in Ouddorp - Prachtig hotel Super Paasspecial

Ouddorp

Alle bloemen staan vol in bloei, de vogeltjes fluiten uit volle borst en de lentekriebels komen weer tevoorschijn, het is Pasen! Vier deze heerlijke dagen in het mooie hotel aan de Zuid-Hollandse kust Ouddorp.

pasen

Nachtje weg met Pasen en genieten in Bergen aan Zee

Bergen 2 verkocht

Tijdens de Paasdagen lekker uitwaaien aan zee? Vanaf het hotel bent u binnen enkele minuten bij het strand en de zee, waar u even heerlijk kunt uitwaaien.

Kasteel Daelenbroeck

Valentijnsarrangement in Noord-Limburg - Romantiek in een Kasteel

Herkenbosch

Verwen je partner met dit voortreffelijke Valentijnsarrangement. Al direct bij aankomst begint het feest met lekkere mondvermaakjes.

Pasen

3-daags Paasarrangement in het Zeeuwse Zierikzee

Zierikzee

Samen er een paar dagen tussenuit tijdens Pasen? Dan is dit Paasarrangement iets voor u! Heerlijk 3 dagen genieten van de natuur die Schouwen-Duiveland te bieden heeft. Zo heeft u de mogelijkheid om uw dagen in de stad, het bos of aan het strand te spenderen, of doet u dit juist allemaal. Met dit paasarrangement kunt optimaal genieten van deze 3 dagen weg in het gezellige Zeeland.

25 Uitstapjes

Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2023 Hotelidee.nl