Fietsen in Utrecht

Nederland is bij uitstek geschikt om te fietsen. Speciale fiets hotel arrangementen van waaruit u heerlijk kunt fietsen vindt u hier.

Fietsvakantie

3-daags Fietsarrangement - Ontdek de Utrechtse Heuvelrug

Driebergen 59 verkocht

Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug is de achtertuin van deze bijzondere Buitenplaats. Fiets door de bossen, langs zandverstuivingen, met pitstops op de mooiste plekjes. U overnacht op een comfortabele hotelkamer. Het hotel is centraal gelegen en omringd door prachtige natuur dus kom ook 3 dagen heerlijk fietsen en genieten van dit mooie stukje Nederland.

Fietsen in de natuur

Ontdek de mooie omgeving van de Utrechtse Heuvelrug per fiets met dit 2-daags Fietsarrangement

Soesterberg 28 verkocht

Voor de echte fietsliefhebbers is de Utrechtse Heuvelrug een prachtige omgeving om te ontdekken. U vindt hier de uitstekende combinatie tussen natuur, rust en ruimte. Na een actieve dag fietsen, bent u welkom in het 3-sterren hotel in Soesterberg waar een heerlijke dagschotel voor u wordt bereid. Overnacht in een comfortabele kamer en de volgende dag geniet u van een heerlijk ontbijt.

flora batava

Fietsarrangement vanuit deze Buitenplaats in Utrecht - Fietsen langs kastelen, molens en forten

Nieuwersluis 8 verkocht

In de Vechtstreek is van alles te beleven, ontdek de prachtige omgeving op de fiets. Geniet 2 dagen bij dit idyllisch gelegen Boutique hotel aan de rivier de Vecht, nabij Breukelen. De Vechtstreek is eigenlijk een groot openluchtmuseum. Fietsen door deze omgeving komt u buitenplaatsen, forten, kastelen en molens tegen. Wist u dat er in de Stichtse Vecht de meeste buitenplaatsen van heel Nederland staan?

flora batava

3 Dagen fietsen door de Stichtse Vecht en overnachten in een sfeervolle Villa aan het water

Nieuwersluis

Geniet 3 dagen lang bij deze idyllisch gelegen Villa aan de rivier de Vecht, nabij Breukelen. In de Vechtstreek is van alles te beleven, ontdek de prachtige omgeving op de fiets. De Vechtstreek staat bekend om zijn talrijke buitenplaatsen. De buitenplaatsen herinneren ons aan de gouden eeuw, toen al was de Vechtstreek een geliefde plek om te verblijven.

4 Uitstapjes

Hotelidee.nl maakt gebruik van cookies
Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Hotelidee.nl