Hotelarrangementen in de Gelderse Vallei

Wat is er te doen in de Gelderse Vallei? De Gelderse Vallei kent vele prachtige plekjes en is erg veelzijdig. Lekker genieten in de bossen en stoer rijden op een buggy of toch liever lekker genieten op het water in een botter? Ook een uitje met de kinderen of een groepsuitje behoren tot de mogelijkheden in de Gelderse Vallei.

E-chopper

2-daags All in arrangement op de Veluwe - Super vriendinnenuitje!

Voorthuizen

2 dagen genieten van een ALL IN vriendinnenweekend op de Veluwe. Geniet met je beste vriendinnen in een unieke lodge op de Veluwe. Tijdens dit uitje gaan jullie allerlei leuke activiteiten doen zoals e-chopper rijden, bowlen, tafelgrillen en midgetgolfen!

Super Deal Kids for Free
Fietsen op de Veluwe

SUPER nachtje weg op de Veluwe - KIDS for FREE

Voorthuizen

Familiehotel ? Even lekker er tussen uit met het gezin op de Veluwe. U verblijft in een luxe familie lodge. Overdag kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten op ons park en 's avonds gaat u gezellig met het gezin bowlen!

Buggyrijden

Stoer Vriendinnenweekend met Buggyrijden en Bowlen

Voorthuizen

Nachtje weg en leuke activiteiten doen met vriendinnen? Dit stoere vriendinnenweekend is inclusief buggy rijden, midgetgolfen, bowlen en gezellig samen dineren. Voor een uitstekend verzorgd activiteiten programma om samen van te genieten!

Quadrijden

Sportief mannenweekend op de Veluwe met Quadrijden, Bowlen en BBQ-en

Voorthuizen

Geniet 3 dagen met de mannen van spanning en avontuur op de Veluwe en ga lekker stoer quadrijden en 's avonds even samen bowlen en lekker eten.

Stoere rit met het mannenweekend

Mannenweekend op de Veluwe - Buggyrijden, Bierproeverij & Burgers maken

Voorthuizen

Een actief weekendje weg met je vrienden, sportclub of collega's? Tijdens dit stoere mannenweekend op de Veluwe gaan jullie buggyrijden, bier proeven en maak je de lekkerste hamburgers.

Bar

2 daags Mannenweekend op de Veluwe - Buggyrijden, Bowlen en Ribs en Wings eten

Voorthuizen

Er even tussenuit met alleen maar mannen? Geniet van het buggyrijden, bowlen en Ribs & Wings eten op de Veluwe. Een stoer uitje wat zeker geschikt is voor een echt mannenweekend.

Uitzicht van het hotel

3-daags fietsarrangement in Gelderland - SUPER omgeving voor de natuurliefhebber

Wageningen

De omgeving van dit prachtige hotel een waar eldorado voor fietsers met een voorliefde voor de natuur. De verschillende routes voeren u langs een mooie diversiteit aan natuurlijke hoogtepunten als de Rijn, uiterwaarden, bossen, beekjes, heidevelden, heuvels en zandverstuivingen. Na uw fietstocht is het heerlijk op adem komen in het wellnesscenter, de restaurants of op het panoramaterras.

Buggyrijden

Stoer mannenweekend op de Veluwe - Buggyrijden en Bowlen

Voorthuizen

Op zoek naar een echt mannenuitje? Stoer uitje met buggyrijden en bowlen op de Veluwe om vervolgens te overnachten in een lodge. Een echt mannenweekend beleef je op de Veluwe!

Vriendinnenweekend

Super vriendinnenspecial - Voordelig weekendje weg met vriendinnen op de Veluwe!

Voorthuizen

Voordelig nachtje weg met vriendinnen op de Veluwe. Een weekend vol leuke activiteiten tegen een zeer scherp tarief! Dit stoere vriendinnenweekend is inclusief escape room, diner, bowlen, ontbijt, en nog veel meer!

buggy

Stoer Vriendenweekend met Buggyrijden en Bowlen op de Veluwe

Voorthuizen

Nachtje weg en leuke activiteiten doen met vrienden? Dit stoere Vriendenweekend is inclusief buggy rijden, midgetgolfen, bowlen en gezellig samen dineren. Voor een uitstekend verzorgd activiteiten programma om samen van te genieten!

Escape room

2-daags Vriendenweekend op de Veluwe met Escape Room en BBQ

Voorthuizen

2 Dagen genieten van een heerlijk Vriendenweekend? Leuke activiteiten zijn inbegrepen zoals een escape room en een heerlijke BBQ! Blijf slapen in een unieke lodge. Bent u met een grotere groep? Verblijf dan in één van onze groepsaccommodaties.

Bovenaanzicht hotel in Putten

3-daags Fietsarrangement - Genieten midden in de Veluwse Bossen

Putten

Dit prachtige **** Hotel geeft u een heerlijk buitengevoel. De natuur ziet, ruikt en voelt u overal. Het hotel en de omgeving beschikken over alle elementen om u zich thuis te laten voelen. Maak schitterende fietstochten over de Veluwe en kom in het hotel weer helemaal tot rust.

79 Uitstapjes

Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2022 Hotelidee.nl