Hotelarrangementen in de Gelderse Vallei

Wat is er te doen in de Gelderse Vallei? De Gelderse Vallei kent vele prachtige plekjes en is erg veelzijdig. Lekker genieten in de bossen en stoer rijden op een buggy of toch liever lekker genieten op het water in een botter? Ook een uitje met de kinderen of een groepsuitje behoren tot de mogelijkheden in de Gelderse Vallei.

Hotel aanzicht

Fietsend de Gelderse Vallei ontdekken met de 5-daagse Fietsvakantie vanuit Hoevelaken

Hoevelaken

Vanuit dit 4-sterren hotel in Hoevelaken starten vele mooie fietsroutes. Op nog geen half uur fietsen, bent u in het gezellige Amersfoort. Geniet van een heerlijk verblijf in een comfortabele hotelkamer. Na een actieve dag fietsen, staat er een smaakvol 3-gangen a la carte diner op het menu. Met de diverse fietsroutes die u meekrijgt, verkent u de prachtige omgeving!

Soesterduinen

3-daags Wandelarrangement in de Soesterduinen - Genieten op de Utrechtse Heuvelrug

Soest

Nabij de Soesterduinen vindt u dit **** Hotel. Dit prachtige natuurgebied staat bekend om de indrukwekkende zandverstuivingen. In het hotel vindt u een sfeervol à la carte restaurant waar u na een wandeling in de natuur terecht kunt voor een culinair diner.

Fietsen op de Veluwe

3-daags Fietsarrangement op de Veluwe - 2 nachtjes slapen in een Luxe hotelkamer

Voorthuizen

Geniet 3 dagen van de mooiste plekjes op de Veluwe op de fiets en slaap in een luxe hotelkamer van ons hotel. Bij het hotel kunt u 's avonds gezellig tafelgrillen en samen midgetgolfen. Ga er 3 dagen tussen uit en geniet in dit schitterende stukje natuur.

Wandelen op de Veluwe

3-daags Wandelarrangement op de Veluwe - Wandelen en verblijf 2 nachten op een luxe hotelkamer

Voorthuizen

Ontdek de mooiste plekjes op de Veluwe tijdens een heerlijke wandelroute en slaap op een luxe hotelkamer in ons hotel. In het hotel zijn diverse wandelroutes beschikbaar en bij het hotel kunt u 's avonds gezellig tafelgrillen en samen midgetgolfen. Ga er drie dagen tussen uit en geniet in dit schitterende stukje natuur.

Hotelkamer

3-daags Paasarrangement op de Veluwe - Paasbrunch, borrelbox en ontbijt

Voorthuizen

Kom met de Paasdagen van 3 tot en met 5 april lekker genieten op deze leuke locatie midden op de Veluwe. U verblijft 2 nachten in een luxe hotelkamer en krijgt zaterdagavond een heerlijke borrelbox bezorgd op de kamer en zondag krijgt u een Paasbox om op de kamer samen te brunchen. Verder kunt u heerlijk genieten op de Veluwe en bent u er met de Paasdagen echt even lekker tussen uit.

Hotelkamer

2-daags Valentijnsarrangement op de Veluwe met dag fietsen, overnachting, fles bubbels, diner en ontbijt

Voorthuizen

Verwen uw Valentijn met een nachtje weg op de Veluwe, heerlijk samen fietsen, dineren, ontbijten en even genieten van elkaar. Ook zin in een korte break? Boek dan deze mooie 2-daagse Valentijnaanbieding.

Heerlijk wandelen op de Veluwe

3-daags arrangement met toegang tot Nationaal Park de Hoge Veluwe - Op zoek naar de wolf

Voorthuizen

Ontdek de Veluwe kies zelf uw route. In dit arrangement zit de toegang voor Nationaal Park de Hoge Veluwe inbegrepen. Ga samen op zoek naar de wolf. U verblijft in onze hotelchalet.

Fietsen op de Veluwe

Fietsarrangement op de Veluwe - 3 nachtjes slapen in een Luxe hotelkamer

Voorthuizen

Ontdek de mooiste plekjes op de Veluwe op de fiets en overnacht in een luxe hotelkamer in Voorthuizen. Bij dit 4-daags Fietsarrangement is ontbijt inbegrepen en 1 avond gezellig tafelgrillen samen. De andere avonden kunt u er voor kiezen ook bij het hotel te dineren of onderweg als u lekker aan het fietsen bent. Ga er 4 dagen tussen uit en fiets door de mooie Veluwe.

Uitzicht

Fietsvakantie op de Veluwe - heerlijke 5-daagse minivakantie in Voorthuizen

Voorthuizen

Vanuit dit hotel in Voorhuizen fietst u de Veluwe op en kunt u 5 dagen lekker genieten. Bij deze 5-daags Fietsvakantie is elke ochtend het ontbijt inbegrepen en 1 avond tafelgrillen samen. De andere avonden kunt u er voor kiezen ook bij het hotel te dineren of onderweg als u lekker aan het fietsen bent. Ga er 5 dagen tussen uit en fiets door de mooie Veluwe.

xcube escape room

Spannend Mannenweekend op de Veluwe - Escape Room, Bowlen en Ribs en Wings eten

Voorthuizen

Tiktak, Tiktak... redden jullie het om op tijd te ontsnappen uit de X-Cube Escape Room? Ontdek het tijdens dit spannende mannenweekend op de Veluwe. Daarnaast staat er ook nog een avondje bowlen op de planning en wordt er aan de inwendige mens gedacht met Ribs & Wings om jullie vinger erbij af te likken!

46 Uitstapjes

Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2022 Hotelidee.nl