Hotelarrangementen in de Haaglanden

Golfbaan Bentwoud

2-daags Golfarrangement in Zuid-Holland en golfen op 2 verschillende golfbanen

Zoetermeer 64 verkocht

Met dit 4-sterren hotel in Zoetermeer bij Den Haag heeft u een uitstekende uitvalsbasis om 2 dagen te golfen op 2 verschillende golfbanen. De golfbanen liggen op 9 en 15 minuten van het hotel. Zo kunt u 2 dagen heerlijk golfen op een andere baan golfen en slaapt u in een comfort kamer met 's morgens een uitgebreid ontbijtbuffet.

Hotelkamer in het hotel

2-daags Wellness en Relax arrangement in Zuid-Holland

Zoetermeer 30 verkocht

Een dag heerlijk ontspannen in wellness resort Elysium en een nachtje wegdromen in Zoetermeer. Even lekker met z'n tweetjes er tussen uit of gezellig met moeder, dochter of een vriendin 2 dagen samen relaxen! Dan is dit 2-daags Wellness en Relax arrangement in Zuid-Holland vast iets voor jou.

Golfbaan Bentwoud

3-daags Golfarrangement en golfen op 2 verschillende golfbanen in Zuid-Holland

Zoetermeer 28 verkocht

Met dit 4-sterren hotel in Zoetermeer bij Den Haag heeft u een uitstekende uitvalsbasis om 2 dagen te golfen op 2 verschillende golfbanen. De golfbanen liggen op 9 en 15 minuten van het hotel. Zo kunt u 2 dagen heerlijk golfen op een andere baan golfen en slaapt u 2 nachten in een comfort kamer met 's morgens een uitgebreid ontbijtbuffet. Heerlijk 3 dagen genieten!

Spa

Genieten van TOP Wellness in Zuid-Holland - Nachtje weg met massage

Rijswijk 23 verkocht

Kom genieten in onze CitySPA. Full Body Lichaamsmassage met aansluitend een overnachting in een super kamer om de volgende dag met een uitgerust gevoel naar huis te gaan.

receptie

Vriendinnen shopweekend in Den Haag - Overnachten in het Bruisende Centrum

Den Haag 5 verkocht

Wilt u eens winkelen in de bruisende stad Den Haag? Geniet van een overnachting in dit knusse hotel in het centrum en ga heerlijk shoppen. Ontdek de leuke winkeltjes van Den haag.

De stad Delft

Historisch Delft arrangement - Genieten in de stad van het Delfts Blauw

Delft 4 verkocht

Bij dit historisch Delft arrangement kunt u 1, 2 of 3 nachten verblijven en deze bijzondere stad ontdekken. Met de city shuttle van het hotel naar de binnenstad, een dagje fietsen langs de hotspots of wandelen in het naastgelegen recreatiegebied. Vanuit dit hotel kunt u Delft uitstekend gaan ontdekken.

Uitzicht vanuit uw kamer

Vriendinnenweekend naar Delft? Geniet samen van Historisch Delft!

Delft 21 verkocht

Met vriendinnen gezellig een weekendje naar Delft? In deze stad is natuurlijk van alles te zien en te doen. Pak de city shuttle vanuit het hotel en u staat zo in de binnenstad en maak een tour langs de hotspots. Shoppen, fietsen of wandelen, bezoek een museum of pak gezellig een terrasje. Delft heeft het allemaal dus voor een geslaagd vriendinnenweekend boekt u deze city trip!

Hotel pand

Fietsen langs de kust van Scheveningen met het 3-daags Fietsarrangement

Den Haag 8 verkocht

Met dit Fietsarrangement in Scheveningen kunt u de veelzijdige omgeving van het hotel ontdekken. Maak een mooie tocht langs de kust of bezoek één van de vele attracties van deze levendige badplaats of breng een bezoek aan de stad Den Haag.

Ontbijt in het hotel

Vriendinnenweekend in Zoetermeer - Nachtje weg met High Tea

Zoetermeer 2 verkocht

Lekker met je vriendinnen er op uit. Kom naar Zoetermeer en geniet van een heerlijke high tea. Tijdens de high tea kunnen jullie samen bij kletsen en genieten van het even helemaal weg zijn. Een overnachting in ons hotel maken jullie vriendinnenuitje helemaal compleet.

receptie

Gezellig Familieweekend in Den Haag - Inclusief entree Madurodam

Den Haag 2 verkocht

Op zoek naar een gezellig familieweekend? Boek dit heerlijke weekendje weg naar Den Haag. In het arrangement is een entreekaartje voor Madurodam inbegrepen. Scheveningen is op een steenworp afstand gelegen dus leuk om een bezoekje aan te brengen.

Culinair genieten in het hotel

Romantisch nachtje weg in exclusief hotel - Laat je in de watten leggen in Rijswijk

Rijswijk 2 verkocht

Bonbons op de kamer, rozenblaadjes op bed, 3-gangen diner, badderen in de CitySPA. Ga er even lekker samen tussen uit en geniet met dit Romantische arrangement op een TOP locatie.

Zwembad

Vriendinnenweekend in Zuid-Holland - In stijl genieten op een LUXE locatie

Rijswijk

Nachtje weg met je beste vriendin op een absolute top locatie? Kom heerlijk bijkletsen en genieten van onze ontspannende faciliteiten. Je hoeft het hotel niet meer uit.

29 Uitstapjes

Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2023 Hotelidee.nl