Hotelarrangementen in Harlingen

Noorderlicht

4 Dagen Zeilen met Oud en Nieuw - Zeilen naar Vlieland en Terschelling

Harlingen 17 verkocht

Met Oud en Nieuw aan boord van een prachtig zeilschip verblijven. Proost op het nieuwe jaar en luid het dit jaar op een wel hele bijzondere wijze in. Stap op 29 december aan boord in Harlingen en zeil mee naar Terschelling. Op 1 januari komt u weer aan en heeft u een unieke belevenis gehad.

Sauna en beautyresort de Leliehof

3-daags vriendinnenweekend in Friesland - met ALL IN verwen Hammam Dag

Harlingen 79 verkocht

Even jezelf lekker laten verwennen en 3 dagen tot rust komen met vriendin(nen)! Met dit ontspannende vriendinnenarrangement geniet u van een all inclusieve Hammam Dag. Van een traditionele Turkse hamam behandeling tot een wellness cocoon behandeling en nog veel meer om lekker te relaxen. U overnacht in een gastvrije B&B in het mooie Harlingen.

Harlingen

3 dagen Genieten in Harlingen met dagje fietsen op Vlieland of Terschelling

Harlingen 13 verkocht

Ontdek havenstadje Harlingen en verblijf in dit kleine en sfeervolle boutique hotel in hartje Harlingen, gelegen aan de Noorderhaven. Het hotel ligt op loopafstand van de veerboot terminal, vanwaar u een dag de boot neemt naar Vlieland of Terschelling om heerlijk een dag te fietsen. Geniet in het historische centrum van Harlingen en ontdek een Waddeneiland.

Harlingen

3-daags Wandelarrangement vanuit het Friese havenstadje Harlingen

Harlingen

Dit sfeervolle boutique hotel is gevestigd aan de Noorderhaven in Harlingen, de enige zeehaven in Friesland. Het hotel ligt op loopafstand van de veerboot terminal, vanwaar de boten naar Vlieland en Terschelling vertrekken. Geniet in het historische centrum van Harlingen en maak mooie wandelingen langs het water en door dit sfeervolle havenstadje.

Hotelkamer

Romantisch weekendje Harlingen met een dagje naar een Waddeneiland

Harlingen

3 Dagen romantisch genieten in een klein en sfeervol boutique hotel in havenstadje Harlingen en een dag naar Waddeneiland Vlieland of Terschelling om samen te gaan fietsen en een Waddeneiland te ontdekken. Geniet samen in dit karakteristieke hotelletje en geniet in dit Friese stadje aan het water!

5 Uitstapjes

Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2022 Hotelidee.nl