Hotelarrangementen in Heemskerk

Golfbaan

3-daags Golfarrangement met verblijf op een landgoed in Heemskerk en een dag golfen

Heemskerk 14 verkocht

Dit hotel is gelegen in een prachtige groene omgeving waar u heerlijk 2 nachten verblijft. Op nog geen 10 minuten rijden van het landgoed ligt de prachtige golfbaan met lange holes en veel waterpartijen. Heerlijk dus om 18 holes te lopen en van de natuur te genieten. 1 Avond is een diner inbegrepen en de 2e avond is de keuze aan u.

Landgoed

Romantisch arrangement op een Chateau - Heerlijk verwenarrangement voor 2

Heemskerk 2 verkocht

2 Dagen genieten op een romantisch chateau in Noord-Holland? Verras je geliefde met een romantisch arrangement. Wil je je geliefde verrassen een mooie versierde kamer met een heerlijke fles wijn? Boek dan nu dit romantische arrangement.

Landgoed

2-daags Golfarrangement met diner in Heemskerk en een dag golfen

Heemskerk 19 verkocht

Zin om een dag te golfen op een golfbaan, te dineren in Bistro-Bar Mr. T's, en een nacht te overnachten? Dan is deze 2-daagse golfaanbieding een aanrader. Dit hotel in Noord-Holland is gelegen in een prachtige omgeving. Op nog geen 10 minuten rijden van het landgoed ligt de golfbaan met lange holes en veel waterpartijen. Perfect om 18 holes te lopen en van de natuur te genieten.

Chateau

Vier het seizoen arrangement - 3-dagen genieten op een landgoed in Heemskerk

Heemskerk 6 verkocht

Kom comfortabel overnachten in een groene omgeving. Wakker worden op dit landgoed is uitgerust ontwaken in het groen. Schuif de gordijnen wagenwijd open en neem even de tijd om te genieten van het prachtige uitzicht op het omliggende landgoed van dit prachtige Chateau.

fiets

Er op uit met dit 3-daags Fietsarrangement in Heemskerk

Heemskerk 2 verkocht

Dit hotel is gelegen in een prachtige groene omgeving. Genoeg ruimte en routes om heerlijk te fietsen of te wandelen. Rechtstreeks richting strand, dwars door bossen en duinen, naar omliggende plaatsen als Castricum en IJmuiden of rondom het Alkmaardermeer. Het hotel is de ideale uitvalbasis voor een fietsarrangement.

Aanbevolen
Wandelen

4-daags Wandelarrangement in Noord-Holland - Genieten in een groene omgeving

Heemskerk 4 verkocht

Onbeperkt wandelen vanuit ons hotel. Waar zullen we beginnen? Allereerst is ons landgoed zelf meer dan de moeite waard. Voor een lekker ochtend- of avondloopje rond het kasteel of als startpunt voor een lange wandeling. Keuze genoeg! Nagenieten van de wandeldag kan in ons restaurant gelegen in het Chateau.

6 Uitstapjes

Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2022 Hotelidee.nl