Oud en Nieuw in de Heuvelland

Goed het nieuwe jaar in tijdens een Oud & Nieuw arrangementen aanbieding in één van onze hotels.

Moretti Buitenaanzicht

3-daags Oud en Nieuw met feestelijk diner in kasteel in Limburg & lekker dansen (drankjes INCL !)

Vaals 105 verkocht

Vier de jaarwisseling eens anders dan anders. 3 Dagen lekker ontspannen en een feestje vieren in een prachtig kasteel in Zuid-Limburg met Oud en Nieuw. De feestavond tot 02.00 uur is inclusief diner, drankjes, passende feestmuziek en om 12 uur luiden we het nieuwe jaar in met een toost. Dat wordt een fantastische jaarwisseling!

Aanbevolen
Toost met Champagne

Oud en nieuw met feestelijk diner in kasteel in limburg & lekker dansen ( drankjes INCL ! )

Vaals 221 verkocht

Vier de jaarwisseling eens anders dan anders. Vier een fantastisch Oud en Nieuw in stijl op dit prachtig kasteel in Zuid-Limburg. U geniet van een feestelijk 3-gangen diner in buffetstijl op Oudjaarsavond. Aansluitend start om 22.00 uur de feestavond met DJ in de feestzaal. Om 12 uur luiden we samen het nieuwe jaar in met een toost en gaat de feestavond door tot 02.00 uur. Dat wordt een fantastische jaarwisseling!

Bar in het hotel

3-daags Oud en Nieuw arrangement in Valkenburg - inclusief Feestavond met DJ

Valkenburg 50 verkocht

Vier de jaarwisseling in het prachtige Zuid-Limburg. In het Oud en Nieuw arrangement zijn diners inbegrepen en op oudejaarsavond is er aansluitend op het diner een feestavond met live muziek verzorgd door een DJ en inclusief hapjes en drankjes. Tijdens de jaarwisseling is er een feestelijke toost met bubbels en oliebollen.

Valkenburg

Vier oud en nieuw in Valkenburg met oudjaarsdiner en Feestavond met DJ - 4-daags arrangement

Valkenburg 6 verkocht

Kom genieten in Valkenburg met dit 4-daags Oud en Nieuw arrangement. Heerlijke diners en op 31 december een luxe 4-gangen diner met aansluitend een feestavond met live muziek verzorgd door een DJ inclusief hapjes en drankjes.

4 Uitstapjes

Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2023 Hotelidee.nl