Oud en Nieuw in de Hondsrug

Goed het nieuwe jaar in tijdens een Oud & Nieuw arrangementen aanbieding in één van onze hotels.

Oud en Nieuw in Drenthe

3-daags Oud & Nieuw arrangement in Drenthe - Met Oudjaarsdinerbuffet en Live muziek

Zeegse 193 verkocht

De jaarwisseling afsluiten met een gezellig avond met een heerlijk dinerbuffet, een gezellige avond met live muziek en om middernacht een feestelijke toost met bubbels en oliebollen? Luid het nieuwe jaar gezellig in met familie en vrienden en boek vandaag nog deze super aanbieding!

Live cooking

4-daags Oud & Nieuw arrangement in Drenthe met een sfeervolle Oudjaarsavond met live muziek

Zeegse 8 verkocht

De jaarwisseling afsluiten met een heerlijke avond met een oudjaarsdinerbuffet, aansluitend een sfeervolle avond met live muziek en met de jaarwisseling een feestelijke toost met bubbels en oliebollen. Luid het nieuwe jaar gezellig in met familie en vrienden.

hotel pand

3-daags Oud & Nieuw arrangement in Drenthe

Paterswolde 38 verkocht

Vier Oud en Nieuw met familie, vrienden en kennissen in het 4-sterren familiehotel in Paterswolde, Drenthe. Hier zult u de echte Drentse gezelligheid ervaren met natuurlijk feestelijke toast met bubbels en oliebollen op oudjaarsavond.

Buitenkant hotel

3-daags Oud & Nieuw in Drenthe met luxe diner en Live muziek!

Exloo 69 verkocht

Geniet van een 3-daags oud & nieuw arrangement in Drenthe met op oudejaarsavond een luxe diner met live muziek. Om 00.00 uur wordt er getoost op het nieuwe jaar met bubbels en oliebollen. Maak er een gezellige jaarwisseling van dit jaar en geniet in dit hotel in het Drentse Exloo.

Fletcher Hotel Restaurant de Hunzebergen

4 dagen Oud & Nieuw vieren in Drenthe - Live muziek en feestelijke toost om 24.00 uur

Exloo 10 verkocht

Geniet van een 4-daags oud & nieuw arrangement in Drenthe met op oudejaarsavond een luxe 4-gangen diner en live muziek. Het nieuwe jaar gezellig in luiden en om 00.00 uur samen proosten op het nieuwe jaar met bubbels en oliebollen.

Vuurwerk

Oud en Nieuw vieren in Drenthe - 3-daagse Aanbieding in Emmen met feestelijke shared dining proeverij op oudejaarsavond

Emmen 2 verkocht

Sluit het jaar feestelijk af en geniet onder andere van een feestelijke shared dining proeverij op oudejaarsavond en een nieuwjaarsontbijt! Op oudejaarsavond kunnen de oliebollen en een glaasje bubbels natuurlijk niet ontbreken, dus waar toost u op tijdens deze feestelijke jaarwisseling?

terras

4 dagen Oud & Nieuw vieren in Drenthe

Emmen 2 verkocht

Verblijf met Oud en Nieuw in dit nieuwe 4-sterren hotel in het Drentse Emmen. Sluit het jaar feestelijk af en geniet onder andere van een overheerlijk en feestelijke shared dining proeverij en een nieuwjaarsontbijt! Op oudejaarsavond kunnen de oliebollen en een glaasje bubbels natuurlijk niet ontbreken, dus waar toost u op tijdens deze feestelijke jaarwisseling?

7 Uitstapjes

Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2023 Hotelidee.nl