Hotelarrangementen in Hulshorst

Mooie heide op de Veluwe

2-daags Fietsarrangement op de Veluwe

Hulshorst

Vanuit dit hotel starten prachtige fietsroutes. Zij kennen de mooiste tochten, die ze het liefst met u delen. Bent u wel eens bij het Veluwe meer geweest? Het meer ligt op 5 minuten van dit paviljoenhotel dus u bent er zo. Kom ook een nachtje slapen en fiets er heerlijk op uit en boek snel deze aanbieding!

Borrelen op het terras

2-Daags diner arrangement in een paviljoen hotel op de Veluwe

Hulshorst

In de directe omgeving van ons paviljoenhotel vind je veel mooie wandeltochten. Door het groen over bospaden, of de uitgestrekte heidevelden. Wat kies je? Na beide opties smaakt jouw verdiende diner extra goed.

Quadrijden

Super weekend voor mannen met 4 x 4 of quad challenge parcour & lasergame

Hulshorst

Tijd voor een gezellig mannenweekend? Wij bieden een op en top mannenuitje aan met een gemotoriseerde activiteit, lasergamen en de challenge parcour. U blijft lekker slapen dus 's avonds kunt u een heerlijke burger eten in het hotel en hoeft niemand de Bob te zijn.

Hotel vooraanzicht

2-daags Wandelarrangement op de Veluwe

Hulshorst

Vanuit dit hotel starten prachtige wandelroutes. Zij kennen de mooiste wandeltochten, die ze het liefst met u delen. Bent u wel eens bij het Veluwe meer geweest? Het meer ligt op 5 minuten van dit paviljoenhotel dus u bent er zo. Kom ook 2 dagen genieten in dit knusse hotel en boek deze wandelaanbieding!

Het Rijk van Nunspeet

2-daags Golfarrangement op de Veluwe met een greenfee op het Rijk van Nunspeet

Hulshorst

Wilt u een dag heerlijk golfen op de Veluwe en een nachtje blijven slapen in de buurt van de golfbaan? Dan is dit 2-daagse Golfarrangement een hele mooie golfaanbieding. U golft 18 holes op Het Rijk van Nunspeet en op 12 minuten rijden van de golfbaan ligt het hotel waar u 's avonds dineert, overnacht en geniet van een ontbijt.

Genieten op de Veluwe van de heide en de schapen

3-daags Fietsarrangement op de Veluwe

Hulshorst

Vanuit dit hotel starten prachtige fietsroutes over de Veluwe. Zij kennen de mooiste tochten, die ze het liefst met u delen. Bent u wel eens bij het Veluwe meer geweest? Deze ligt op slechts 5 minuten van dit paviljoenhotel dus u bent er zo. Kom ook een paar dagen genieten en boek snel dit heerlijke 3-daagse fietsarrangement!

Het Rijk van Nunspeet

3-daags Golfarrangement op de Veluwe met 18 holes golfen bij het Rijk van Nunspeet

Hulshorst

Wilt u een dag heerlijk golfen op de Veluwe en 2 nachten slapen op de Veluwe in de buurt van de golfbaan? Dan is dit 3-daagse Golfarrangement een hele mooie golfaanbieding. U gaat 18 holes golfen op Het Rijk van Nunspeet en op 12 minuten rijden van de golfbaan ligt dit knusse hotel waar u 's avonds dineert, 2 nachten overnacht en geniet van een heerlijk ontbijt.

Buiten barbecuen

Stoer vrijgezellenuitje inclusief overnachting op de Veluwe

Hulshorst

Tijd voor een stoer vrijgezellenuitje? Wij bieden een op en top uitje aan op de Veluwe inclusief overnachting.

8 Uitstapjes

Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2022 Hotelidee.nl