Hotelarrangementen in Kalkar

Restaurant kerst

3-daags ALL IN Oud en Nieuw arrangement in Duitsland met Oudjaarsparty en Live band

Kalkar

Boek nu een all-inclusive Oud & Nieuw en beleef een spectaculaire jaarwisseling net over de grens! Hier verblijft u 3 dagen ALL-IN. Op oudjaarsavond geniet u van spectaculaire liveacts, een verrukkelijk diner en een energieke liveband om er een jaarwisseling van te maken die u nooit zult vergeten! Rond middernacht proosten wij samen op een fantastisch 2023.

Loungebar

ALL-IN Mannenweekend in Duitsland - 3 dagen genieten net over de grens

Kalkar

Op zoek naar een ALL-INCLUSIVE Mannenweekend? In Kalkar, net over de grens bij Arnhem kunt u genieten van een all-inclusive mannenweekend met leuke activiteiten, gratis toegang tot het park, gebruik van sport- en spelfaciliteiten.

Golfen

2 Landen Golfarrangement met nachtje slapen in een sfeervol landhotel

Kalkar

Genesteld in het betoverende landschap van de Nederrijn vindt u 6 schitterende golfbanen van verschillende aard in de buurt van dit hotel. Met dit 2-daagse golfarrangement kunt u 2 golfbanen kiezen om 2 dagen heerlijk te gaan golfen.

Winter in Kalkar

3-daags ALL-IN Kerstarrangement in Duitsland - Genieten met de hele familie

Kalkar

Tijdens de Kerstdagen is er van alles te doen voor jong en oud. Een paar dagen de boel de boel laten, lekker genieten van de feestelijke buffetten en drankjes. Overdag zorgt het animatieteam onder leiding van Ruud voor een super leuk programma. Het thema dit jaar: Trip Around The World II. Kom heerlijk genieten het hele gezin!

Wandelen door de natuur

3-daags Golfarrangement met 2 greenfees en heerlijk slapen in een sfeervol landhotel

Kalkar

3 Dagen heerlijk genieten! 2 Dagen golfen op een golfbaan naar keuze en 2 nachten wegdromen in een sfeervol landhotel net over de grens in Kalkar. U kunt kiezen uit maar liefst 6 zeer verschillende golfbanen kiezen. In het hotel kunt u lekker bij komen, even de spa in of fitnessen en 's avonds gezellig dineren.

Restaurant kerst

All-Inclusive kerst dagarrangement in Winter Wunderland - Kom genieten met de hele familie

Kalkar

Bij dit gezellige all-in dagarrangement is een heerlijke brunch, verschillende activiteiten en animatie voor jong en oud inbegrepen. Met een bezoekje aan de Wunderland Live Show - Trip Around The World II  en enkele attracties in het park wordt het een sfeervolle dag om nooit te vergeten. Kom een fantastische dag beleven en boek dit speciale dagarrangement op 25 of 26 december 2022.

Vertical Swing

All-inclusive familiearrangement met overnachting in Duitsland - Vlak over de grens

Kalkar

Wilt u er even lekker tussenuit met uw familie of gezin? In dit hotel, net over de grens bij Arnhem, geniet u altijd ALL-INCLUSIVE! De toegang tot het park, animatie en activiteiten, het gebruik van sport- en spelfaciliteiten en zelfs uw diner, ontbijt en drankjes zijn inclusief.

Prachtige omgeving en natuur

Fietsarrangement vanuit een sfeervol landhuis in Duitsland

Kalkar

Ontdek de gevarieerde natuur van de Nederrijn. Het vlakke landschap, dat slechts doordrenkt is met enkele glooiende heuvels, vereist geen sportieve excellentie om de verscheidenheid aan bezienswaardigheden te ontdekken. Profiteer van dit hotel als centraal maar landelijk startpunt voor uw fietstochten en plan zelf hoe lang u wilt verblijven!

Event

Vriendinnenweekend in Duitsland - ALL-IN Genieten net over de grens

Kalkar

Op zoek naar een ALL-INCLUSIVE vriendinnenweekend? In Kalkar, net over de grens bij Arnhem kunt u genieten van een all-inclusive vriendinnenweekend met leuke activiteiten, gratis toegang tot het park, gebruik van sport- en spelfaciliteiten. U verblijft is op basis van een All-in Light arrangement.

Loungebar

ALL-IN Vriendenweekend in Duitsland - Geniet met je beste Vrienden net over de grens

Kalkar

Op zoek naar een ALL-INCLUSIVE Vriendenweekend? In Kalkar, net over de grens bij Arnhem kunt u genieten van een all-inclusive vriendenweekend met leuke activiteiten, gratis toegang tot het park, gebruik van sport- en spelfaciliteiten.

10 Uitstapjes

Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2022 Hotelidee.nl