Hotelarrangementen in La

Hotel

Ontdek de omgeving van de Moezel met het 4-daags Wandelarrangement in Duitsland

Löf 2 verkocht

Of het nu op het water, op het land of in de lucht is - sportievelingen en actieve vakantiegangers krijgen waar voor hun geld. Fiets- en wandelpaden leiden u, met een prachtig panoramisch uitzicht, door de prachtige wijngaarden en bossen. Ze onthullen de schoonheid van het landschap vanuit een ander perspectief.

zwembad

3-daags romantiek arrangement - knuffelen aan de Moezel

Löf

Verras een mooi persoon met onvergetelijke dagen direct aan de Moezel. U geniet samen in ons hotel in Löf. De ideale locatie voor een romantisch weekendje weg in Duitsland.

hotelkamer

Even heerlijk ontspannen aan de Moezel - 3 daags relaxarrangement

Löf

Even wat tijd voor jezelf of voor elkaar nodig? Neem een pauze van het dagelijks leven en laat u door ons verwennen. U komt heerlijk tot rust in onze nieuw geopende ontspanningsruimte.

restaurant

Een zalige Kerst aan de Moezel - 6 daags Kerstarrangement

Löf

Geniet van uw heerlijke kerstvakantie aan de romantische Moezel en wordt verrast met een 4- en zelfs 5-gangen diner. In een gezellige sfeer, bij de open haard, verwennen we u voor alle zintuigen.

Oud en Nieuw - Feestelijke Champagne Fles

6-daags Sylvester arrangement aan de Moezel - inclusief Live muziek

Löf

Genieten in Duitsland met een zeer uitgebreid Oud en Nieuw. U verblijft op basis van half pension in dit heerlijke hotel. Op oudejaarsavond staat live muziek op het programma en een 6-gangen diner! Kom genieten en laat u in de watten leggen tijdens u verblijf aan de Moezel.

Oud en Nieuw - Feestelijke Champagne Fles

Genieten aan de Moezel met het 5-daagse Oud en Nieuw arrangement met Live muziek

Löf

Maak er een onvergetelijke oud en nieuw van met dit uitgebreide Oud en Nieuw arrangement. Geniet op oudjaarsavond van een 6-gangen diner met live muziek en word in watten gelegd tijdens uw verblijf aan de Moezel.

6 Uitstapjes

Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2022 Hotelidee.nl