Hotelarrangementen in Lekkerkerk

Hotel pand

4-daags Oud en Nieuw arrangement op Oudjaarsavond

Lekkerkerk 16 verkocht

Oud en Nieuw in een heerlijk hotel doorbrengen? Genieten van het landschap en de vele mogelijkheden in de buurt. Laat u verrassen door het smakelijke 3-gangen diner en een luxe 4-gangen diner op Oudjaarsavond en dan is er ook live muziek. Tijdens de jaarwisseling is er een feestelijke toost met bubbels en oliebollen.

Restaurant

3-daags kerstarrangement in Zuid-Holland

Lekkerkerk 2 verkocht

Centraal gelegen in het Groene (witte) Hart van Zuid-Holland vindt u dit karakteristieke hotel. Het moderne hotel is gevestigd in een modern hotelgebouw en een authentieke boerderij uit 1795 en is van alle gemakken voorzien. Door de heerlijke kerstsfeer en diner is het prachtig om kerst te vieren in het groene hart.

Fietsen

3-daags Fietsarrangement door de Krimpenerwaard

Lekkerkerk 12 verkocht

3 dagen fietsen in het groene hart van Nederland. Lekker genieten van de prachtige omgeving. Maak een prachtige fietstocht door de Krimpenerwaard. U krijgt een heerlijk lunchpakketje mee voor onderweg, dus ga lekker de hele dag op pad met het fietsarrangement.

Hotel pand

4-daagse Kerstarrangement in Zuid-Holland

Lekkerkerk 2 verkocht

4 Dagen genieten van de kerst in een hotel in een prachtige omgeving in het Groene Hart. Genieten van heerlijke kerstdiners en in de ochtend een uitgebreid ontbijt. Maak een mooie kerstwandeling door het uitgestrekte winterse landschap.

Wijn

Culinair genieten met de 3-daagse Gezellig Tafelen aanbieding

Lekkerkerk

Geniet van een culinair arrangement in Zuid-Holland met dit 3-daags gezellig tafelen arrangement. Op beide dagen kunt u genieten van een 4-gangendiner en een 5-gangendiner, inclusief op de eerste dag een wijnarrangement. Dat is echt culinair genieten!

Hotel

Verwen uw geliefde met deze 3-daagse Romantische hotelaanbieding

Lekkerkerk

U wilt graag uzelf en uw geliefde eens verwennen? Dan is ons Romantisch Arrangement de juiste keus. Van de ontvangst tot het diner en van de overnachting tot aan het champenoise ontbijt, wij verzorgen uw verblijf tot in de puntjes zodat u optimaal kunt genieten.

Pasen

2-daags Paasarrangement in een authentieke boerderij

Lekkerkerk

Vier de Paasdagen in Zuid-Holland. De van oorsprong authentieke boerderij heeft een krachtige uitstraling en zal niet aan uw gezichtsveld ontsnappen wanneer u het dorp Lekkerkerk komt inrijden.

Hotel pand

3-daags Wandelarrangement door de Krimpenerwaard

Lekkerkerk 1 verkocht

3 dagen wandelen in het groene hart van Nederland. Lekker genieten van de prachtige omgeving. Maak een prachtige wandeltocht door de Krimpenerwaard. U krijgt een heerlijk lunchpakketje mee voor onderweg, dus ga lekker de hele dag op pad met het wandelarrangement.

8 Uitstapjes

Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2022 Hotelidee.nl