Hotelarrangementen in Lengel

B&B in Montferland

Vriendinnen High Tea arrangement in Montferland – 2 daags uitje in Gelderland

Lengel 2 verkocht

Gezellig met vriendinnen 2 dagen er op uit en een nachtje slapen in een sfeervolle accommodatie aan de voet van de Montferlandse bossen. Tijdens uw verblijf staat er een heerlijke High Tea klaar om samen gezellig bij te kletsen onder het genot van een hapje.

Fietsen in Montferland

3 dagen fietsen door het Montferland - Ontdek deze mooie streek

Lengel

Heerlijk een paar dagen fietsen en verblijven in een sfeervolle bed and breakfast, gelegen direct aan de bosrand en midden in de weilanden. Het kleinschalige hotel heeft een geweldig uitzicht op de Montferlandse heuvelrug. De omgeving en uitgestrekte bossen bieden veel plezier voor fietsers. 3 Dagen lang genieten!

Wandelen in Montferland

Wandelen in het Montferland - 3 dagen genieten van de natuur

Lengel

Bent u een wandelliefhebber? Deze sfeervolle bed & breakfast ligt direct aan de bosrand en midden in de weilanden, met een geweldig uitzicht op de Montferlandse heuvelrug. De omgeving en uitgestrekte bossen bieden veel plezier voor wandelaars. 3 Dagen lang genieten en mooie wandelingen? Dan zit u hier echt helemaal goed!

Golfen

2-daags Golfarrangement met een overnachting in het Montferland

Lengel

Wilt u er even op uit voor een golfarrangement? Wij hebben een mooi 2 daags arrangement voor u samengesteld waarbij u 1 dag gaat golfen bij 't Zelle of de baan in Borghees. De overnachting vindt plaats in onze mooie bed and breakfast.

Golfbaan t Zelle

Golfen en overnachten in Montferland - 3 daags golfarrangement

Lengel

Heerlijk 3-daags golfarrangement en spelen op 2 schitterende golfbanen. U overnacht in een kleinschalig en sfeervolle B&B midden in het groene Montferland. Voor het golfen kunt u kiezen uit een mooie golfbaan net over de Duitse grens in Borghees of in Hengelo bij golfbaan 't Zelle.

Familie arrangement

Kids for Free arrangement - 3 daags familie arrangement

Lengel

Er even op uit samen met de kids? Wij hebben een speciaal Familiearrangement waarbij de kinderen gratis verblijven tijdens het arrangement. Vanaf deze sfeervolle bed and breakfast kunt u diverse uitstapje maken. Leuk voor jong en oud.

Romantiek

2-Dagen vol met Romantiek - Romantisch genieten in de Montferlandse natuur

Lengel

Samen met uw geliefde een nachtje weg en genieten van de prachtige natuur die Montferland u te bieden heeft. Tijd voor elkaar en tijd om te genieten.

7 Uitstapjes

Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2023 Hotelidee.nl