Hotelarrangementen met alleen leuke en gastvrije hotels

Hotelarrangementen zoek en boek je op Hotelidee.nl. Ons hotelidee voor uw ontspanning.

Golfbaan de Haenen

3-daags Culinair Golfarrangement - Golfen op 5 verschillende banen in Brabant

Made

Tijdens dit 3-daags Culinair Golfarrangement overnacht u 2 nachten in het hotel en kunt u 2 dagen golfen op een van de 5 golfbanen in de buurt van het hotel. Er liggen 5 golfbanen in de buurt dus u kunt ook nog uw voorkeur aangeven. Kom ook een weekendje of juist op doordeweekse dagen heerlijk golfen en genieten in Brabant.

Fietsen door de Biesbosch

Fietsarrangement door de Biesbosch - 3 dagen genieten

Made

De Biesbosch is een prachtig gebied om eens op de fiets te ontdekken. Tijdens dit arrangement verblijft u 3 dagen in dit gebied. Naast een fietstocht zijn er ook nog tal van andere mogelijkheden voor uitstapjes.

Biesbosch

3-daags Biesbosch arrangement - Overnachten en een rondvaart door de prachtige Biesbosch

Made

Een compleet verblijf in de prachtige Biesbosch. U overnacht nabij dit natuurgebied en kunt ook op een van de dagen een rondvaart maken. Wilt u het gebied liever per fiets ontdekken ook dat is mogelijk! Kortom heerlijk genieten!

Lobby

Weekendarrangement in Brabant - 3 dagen genieten van het Brabantse land

Made

Kom 3 dagen heerlijk genieten in het Brabantse land. Ons hotel ligt op korte afstand van de Biesbosch en in de omgeving kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Het perfecte startpunt voor een heerlijk weekendje weg!

Luxe Hotelkamer

Verwenweekend in Brabant – Romantisch nachtje weg met wellness entree

Made

Ga er samen tussen uit en kom helemaal tot rust in de wellness. Bij dit verwenweekendje genieten jullie van een dag entree bij wellness complex Spa One in Oosterhout. Overnachten doen jullie in ons gezellige hotel in Made. Verwen u zelf met een Romantisch nachtje weg in Brabant.

5 Uitstapjes

Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2022 Hotelidee.nl