3 nachten weg in Noord-Holland

3 nachten weg met kerst

hotel

4-daags Kerstarrangement aan de kust

Bergen 28 verkocht

Kom tijdens de feestdagen genieten van dit uitgebreide Kerstarrangement inclusief 5-gangen diner op 1e Kerstdag en winterse wandeling door de mooie omgeving.

kerst

4-daags Kerstarrangement aan het Gooimeer met heerlijke kerstdiners

Huizen 12 verkocht

Vier de Kerst in Noord-Holland aan het prachtige Gooimeer. Geniet op alle avonden van een heerlijk kerstdiner. Beleef een gezellige kerst aan het Gooimeer in Noord-Holland!

Hotel in Spaarnwoude

Kerstarrangement in recreatiegebied Spaarnwoude - 4 dagen genieten met Kerst

Velsen-Zuid 4 verkocht

In dit hotel kunt u 4 dagen heerlijk genieten met de kerstdagen in het mooie recreatiegebied Spaarnwoude in Noord-Holland. Vanuit het hotel kunt u heerlijk wandelen door de natuur maar zit u ook dicht bij de kust en bent u op korte afstand van de bruisende steden Amsterdam en Haarlem. Zin in dit 4-daags Kerstarrangement? Boek hier deze mooie Kerstaanbieding!

Hoofdgerecht Restaurant en hotel Merlet

Culinair 4-daags Kerstarrangement in Schoorl met Kerstdiners in TOP restaurant met Michelin Ster

Schoorl

Met dit fantastische Kerstarrangement geniet u 3 avonden van uitstekende diners waarvan 2 in het restaurant met Michelin Ster. Verwen u zelf met dit TOP kerstarrangement, overnacht in een heerlijke kamer, geniet van het ontbijt en 's avonds verrast de keuken u met heerlijke diners. Verder kunt u relaxen en gebruik maken van de wellness faciliteiten als het zwembad, de sauna, stoomcabine, fitness en hotelfietsen.

4 Uitstapjes

Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2023 Hotelidee.nl