Nationaal Park Dwingelderveld
Restaurant in route Hondsrug
Dwingelderveld in Drenthe
Genieten in Drenthe
Hotel in Odoorn

Onze partner

In deze fiets- en wandelprovincie is het heerlijk toeven in mooie hotels. Met onze speciale fietsarrangementen en wandelaanbiedingen gaat u van hotel naar hotel. Wij regelen alles voor u dus u kunt van uw welverdiende vakantie genieten. Heerlijk fietsen of te voet de ontdekkingsreis maken en wij brengen uw bagage naar het volgende adres.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Fietsenstalling
Elektrische fietsen

Fietsen door Drenthe

Drenthe is natuurlijk Fietsprovincie nummer 1 en heeft prachtige natuurgebieden en natuurparken waar u als fietsliefhebber op en top van kunt genieten tijdens de speciaal samengestelde fietsvakanties. Laat u inspireren en vraag ons de mogelijkheden om van uw fietsvakantie een onvergetelijke reis te maken.

Gastvrije hotels, lekker eten en uitstekende fietsroutes hebben wij voor u samengesteld in mooie fietsvakanties.

Wandelschoenen aan en stappen maar ...!

Ook de wandelvakanties zijn met grote zorg samengesteld om zo een heerlijke belevenis te voet te maken. Bezoek een van de mooie natuurparken die Drenthe rijk is. En als u na een dag wandelen aan komt bij het volgende hotel en uw bagage is inmiddels gearriveerd checkt u lekker in om te genieten in en rondom het hotel.

Reserveren

Heeft u een passend arrangement gevonden dan kunt u online of telefonisch uw aanvraag indienen en uw wensen uiteraard kenbaar maken. Wij maken graag een passende aanbieding voor u om zo uw fietsvakantie of wandelvakantie onvergetelijk te maken.

Borgonjen Martin
7
22 september 2023
Het Hotel in Zuidlaren en in Elp vonden we prima Het hotel in Roden vonden we erg rommelig. De kamer erg klein (1 stoel), kapotte TV en het raam konden we niet openen omdat er een gordijnrail voorzat. Erg gedateerde badkamer.
Anoniem
8
15 september 2023
Geweldig. Goede Hotels. Prachtige routes
Marco Kuijt
8
03 september 2023
De wandelingen waren mooi uitgezet en de gps werkte prettig. De ervaringen in de Koningsherberg waren iets minder (maaltijd was erg basic, het gebouw en de kamers zijn gedateerd en het jeugdige personeel is niet erg gastvrij). Brinkhotel was prima.
Joanne
8
07 augustus 2023
Helaas zat het weer niet mee. Maar verder prima vakantie gehad.
R. Benning
8
30 augustus 2022
Het was een fijne en mooie tocht! Helaas klopte niet alle bewegwijzeringen
Anoniem
8
29 augustus 2022
Snel en goed geregeld, fijne hotels en fietsroutes kortom genoten van deze vakantie (het weer speelde ook mee in ons voordeel). Kreeg alleen niet de beloofde reisbescheiden op tijd, daarvoor moest ik even bellen maar daarna snel in bezit.
Anoniem
7
25 augustus 2022
Ons eerste hotel, Wylandrie, was niet goed. Onvriendelijke ontvangst, kleine kamer, slecht ontbijt. Het stadje Ootmarsum was gelukkig prachtig en heerlijk gefietst. Het tweede hotel, Fle
Sabine Van Ginneken
8
22 augustus 2022
Schitterende vakantie. - hotelletjes zonder airco + zeer lekker en verzorgd ontbijt en diner in hotel Zwartsluis Hotel villa Nova ok maar ook maar gewoon ok Giethoorn deze periode mega druk, massatoerisme maar zeer mooi Al bij al een echte aanrader 👍
Ria Vos
8
05 juli 2022
Prachtige fietsroutes, heerlijk ontbijt en diner, we hebben genoten. Vriendelijk personeel. De hotelkamer was een beetje klein, met name de douche en wc
Anoniem
8
04 juli 2022
We hebben een fijne fietsvakantie gehad met veel mooi weer. Over het algemeen waren de hotels prima; in Roden was het iets minder.
Anoniem
9
03 juli 2022
In Borger en Elp konden we niet dineren. In Elp was niet anders dan een pannenkoeken huis. Alles was verders goed geregeld.
Jannie Bel
8
03 juli 2022
Hotels prima. ( 1e hotel gezelliger en 2e hotel mooiere kamer ) Fietsroutes mooi. ( soms enkele bordjes verdwenen, waardoor extra km's )
Josée Van Dijck
10
20 juni 2022
Wij hebben een super fiets vijfdaagse gehad. Alles was tot in de puntjes, de bagage netjes op tijd geleverd zoals afgesproken. De hotels waren ook heel netjes verzorgd, het ontbijt en diner waren ook top. Voor ons alles 🌟🌟🌟🌟🌟
J. Vos
9
17 juni 2022
Hotels en personeel prima in orde. Vervoer koffers OK. Knooppuntenroutes de juiste afstanden en mooie routes.we hebben mede door het mooie weer fijne dagen gehad wat zeker voor herhaling vatbaar is.
Anoniem
8
27 september 2021
Goede hotels, prima vervoer bagage en leuke fietsroutes
Coby Vermeulen
8
06 september 2021
Alles super geregeld,goede hotels,mooie fietstochten
Rob de Zeeuw
7
30 augustus 2021
Leuk arrangement, alleen minpunt dat koffers om 09:00 klaar moeten staan. Tegen betaling kon 10:30 ook, en dat is beter. Wij hebben de ritten uitgebreid zodat we met racefiets 100+ km ritten maakten.
N.J.v Diest
8
29 augustus 2021
Goed verzorgde fietsvakantie. Hotel Villa Nova een beetje gedateerd maar de ontvangst en verblijf maken veel goed. Hotel Zwartewoud prima Fietsroutes:wat meer variatie gewenst.
Laura van der Linde
7
04 augustus 2021
Eerste wandeling viel wat tegen, veel sombere bossen, de 2e en 3e waren mooi vooral over de heide, fijne hotels, Wesseling een toppertje!
Rob Buijsse
10
11 juli 2021
Zeer goed verzorgd arrangement in prachtige natuurgebieden. Goede hotels, goed verzorgde maaltijden.
Judith Bijloos
9
07 juni 2021
Heerlijke fietsvakantie in een prachtig gebied.
R. Kingma
9
17 augustus 2020
Fietsen prima, hotel in Westerbork en zeer gastvrij. In Borger iets minder netjes, maar wel gastvrij. Hier 1 nacht niet geregistreerd. Dus eerder naar huis. Kunnen dit later inhalen met diner en huur fiets. Keurig afgehandeld.
Mark Behets
8
16 augustus 2020
- vervoer van de bagage was perfect geregeld. Alleen het uur waarop de bagage s morgens moest klaar staan (9u) was wat vroeg - 10u zou beter zijn.
- uitgestippeld parcours door bossen en velden was heel goed, alleen stonden er een paar foutjes in de documentatie (bv. Omwisseling van knooppunten )
- de hotels waren ok, maar overal airconditioning was leuk geweest
Wilma Scheepens
8
23 juli 2020
Prima hotels en ontbijt. Aardige mensen
Gilberte Jordens
9
15 juli 2019
Prima hotels en maaltijden. Zeer mooie tochten. Extra nacht in hotel Meulenhoek was niet doorgegeven aan hotel
Tiny kneepkens
8
13 juli 2019
Alles is perfect verlopen. We hebben erg genoten. Hele mooie fietsroutes. Drenthe is prachtig. 1 minpuntje we vonden het avondeten in het hotel in Odoorn niet van voldoende kwaliteit. Kamers waren daarentegen wel prima.
Francis Disselborg
8
13 juni 2019
• Beste/leukste hotel: allebei prima, een van de kamers in het Anloose hotel was nogal donker maar de sfeer en de gastvrijheid bevielen ons goed. • Leukste route: de twee laatste, dus het rondje Zuidlaardermeer (veel ruimte om je heen, toch afwisselend) en de route van Zuidlaren naar Anloo terug (mooie route, goed te lopen, op sommige plekken leek het wel Limburg). Minste: van Anloo naar Zuidlaren (route lastig te vinden, geen bankjes waar we ze verwachten). • Bagageservice: niets op aan te merken. • Aanbevelen aan vrienden en kennissen: ja, mits ik hun vakantiewensen goed kan inschatten. Voor sommigen zal het arrangement te eenvoudig zijn. Zie ook onze aanmerkingen. • Op- of aanmerkingen: ik had geen gps-routes verwacht, en miste toeristische achtergrondinformatie over de bijzonderheden van wat we onderweg tegenkwamen. De informatie kwam niet 3 weken van te voren bij ons binnen maar pas in de laatste week na een telefonisch verzoek van mij om die toegezegde informatie.
Johan Ruitenbeek
8
21 februari 2018
Super geregeld mooie wandelingen met GPS. De mooiste plekjes gezien met top winterweer. De Hotels prima verzorgd en de bagage van Hotel naar Hotel gebracht. Wandelen in Drenthe in deze periode voor herhaling vatbaar in weer een ander gebied.
Jeanne Clement
9
02 september 2017
De hotels waren heel netjes. Het ontbijt en diners waren zeer goed. Jammer dat er in verschillende hotels vroeg gaan sluiten. De bagage was altijd op tijd in het hotel.
Lia den Engelsen
8
20 juli 2017
4 mooie dagen gehad in een prachtig landschap met gezellige mensen. Knooppunten waren goed te vinden.
Anoniem
9
02 juli 2017
Dit was een geweldige ervaring.
Foppe Ent
8
28 juni 2017
Voor het eerst hebben we een dergelijke fietstocht gedaan. Met zes personen. We hebben ervan genoten. Natuurlijk was het prachtig weer wat ook een rol speelt. Ook waren we verrast over de mooie accommodaties waar we in verbleven. Zeker voor herhaling vatbaar.
B Kamphorst
8
03 augustus 2016
Hat was goed verzorgd op 1 hotel na maar daar hebben wij Frans Musters van op de hoogte gebracht.
Leo WM Van de Mierop
8
27 juni 2016
De aanduiding vanuit de hotels naar knooppunten was niet duidelijk.. Vooral vanuit Ten Cate in Emmen was slecht. Wij hebben extra 8 km gedaan om op de start plaats te staan. Het knooppunten plan en plan stond voor dag 2 in omgekeerde volgorde.
Hotelidee.nl maakt gebruik van cookies
Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Hotelidee.nl