Hotelarrangementen in Ooij

Omgeving

Ontdek natuurgebied De Gelderse Poort - 4-daags Fietsarrangement nabij Nijmegen

Ooij

Ons mooie Nederland is uitermate geschikt om al fietsend de natuur te ontdekken! Boek het 4-daags Fietsarrangement vlakbij Nijmegen. Bij dit arrangement ontvangt u een lunchpakketje voor onderweg en bij terugkomst kunt u in het restaurant aanschuiven voor een heerlijk 3-gangen diner. Er gaat niets boven een dag per fiets op pad!

Terras

3-daags Oud & Nieuw arrangement nabij Nijmegen

Ooij

Vier de jaarwisseling nabij Nijmegen in Gelderland. Geniet van een prachtige omgeving tijdens dit heerlijke Oudejaarsarrangement. Op oudejaarsavond geniet u van een luxe 4-gangen diner en wordt er om 24.00 uur getoost op het nieuwe jaar met bubbels en oliebollen.

Omgeving

5-daagse Fietsvakantie en ontdek natuurgebied de Gelderse Poort nabij Nijmegen

Ooij

Ons mooie Nederland is uitermate geschikt om al fietsend de natuur te ontdekken! Boek een 5-daags Fietsvakantie in de Gelderse Poort vlakbij Nijmegen. Bij deze fietsvakantie kunt u deze prachtige omgeving uitstekend op de fiets ontdekken en als u zin heeft in een dagje naar een stad is Nijmegen natuurlijk zeker een bezoek waard.

Natuur

Ontdek natuurgebied De Gelderse Poort - 4-daags Wandelarrangement nabij Nijmegen

Ooij

Ons mooie Nederland is uitermate geschikt om al wandelend de natuur te ontdekken! Boek het 4-daags wandelarrangement vlakbij Nijmegen. Bij dit arrangement ontvangt u een lunchpakketje voor onderweg en bij terugkomst kunt u in het restaurant aanschuiven voor een heerlijk 3-gangen diner. Er gaat niets boven een dag te voet op pad!

Omgeving

3-daags Kerstarrangement nabij Nijmegen - Gelderland

Ooij

Op zoek naar een heerlijk Kerstarrangement in Gelderland? Dit hotel ligt vlakbij Nijmegen en biedt een heerlijk Kerstarrangement inclusief een luxe 5-gangen diner op 1e Kerstdag.

Natuur

4-daags Kerstarrangement nabij Nijmegen - Gelderland

Ooij

Op zoek naar een heerlijk 4-daags Kerstarrangement in Gelderland? Dit hotel vlakbij Nijmegen biedt een heerlijk Kerstarrangement inclusief heerlijke kerstdiners op alle avonden.

Het hotel

4-daags Oud & Nieuw arrangement nabij Nijmegen

Ooij

Vier de jaarwisseling nabij Nijmegen in Gelderland. Geniet van een prachtige omgeving tijdens dit heerlijke Oudejaarsarrangement. Op oudejaarsavond geniet u van een luxe 4-gangen diner en wordt er om 00.00 uur getoost op het nieuwe jaar met bubbels en oliebollen.

7 Uitstapjes

Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2022 Hotelidee.nl