Over ons

Ons bedrijf

Christel Gieling
Christel Gieling
Directeur

Informatie over boeken op Hotelidee.nl
Een hotel boeken via Hotelidee.nl is eenvoudig en snel gedaan. U kunt op verschillende manieren zoeken door het ingeven van een zoekwoord of op provincie te zoeken. Tevens kunt u kiezen voor een thema zoals bijvoorbeeld strand of wilt u een arrangement met beauty of liever gewoon een weekendje weg. De keuzes kunt u eenvoudig maken.

Heeft u een hotelarrangement gevonden? Dan vindt u daar de inhoud van het betreffende arrangement. Tevens ziet u hier de overige arrangementen die deze accommodatie u te bieden heeft en uiteraard meer informatie over het hotel. Heeft u uw hotelarrangement gevonden, klik dan onderaan de pagina op 'Boek'. Als u de aankomst- en vertrekdatum heeft ingegeven, dient u uw persoonlijke gegevens in het boekingsformulier in te vullen. Klikt u vervolgens op 'Boeken', dan is uw reservering gemaakt bij het hotel. U ontvangt direct van Hotelidee.nl per e-mail een bevestiging van uw reservering.

Heeft u een hotelarrangement gevonden? Dan vindt u daar de inhoud van het betreffende arrangement. Bij het tabblad Inhoud & Prijs kunt u de informatie vinden die in het arrangement is inbegrepen en wat de prijs per persoon is. Heeft u uw hotelarrangement gevonden, klik dan onderaan de pagina op 'Boek'. Als u de aankomst- en vertrekdatum heeft ingegeven, dient u uw persoonlijke gegevens in het boekingsformulier in te vullen. Klikt u vervolgens op 'Boeken', dan is uw reservering aangevraagd. U ontvangt direct van Hotelidee.nl per e-mail een bevestiging van uw reserveringsaanvraag.

De reserveringsafdeling van Hotelidee zal binnen 24 uur contact met u opnemen om te bevestigen of uw reservering definitief gereserveerd is. U ontvangt dan van het hotel nog een definitieve bevestiging per mail.

Informatie over betalen
De totale reissom dient u bij aan het hotel te voldoen. Per hotel verschilt het welke voorwaarden zij hanteren. Dit zal in uw bevestiging uiteraard vermeld worden.

Informatie over annuleren
Indien een reisovereenkomst wordt geannuleerd kunnen door het hotel annuleringskosten in rekening worden gebracht. Met betrekking tot annuleren van uw reservering verwijst Hotelidee u naar de Uniforme Voorwaarden Horeca (UHV).

Suzan
Suzan
Reiscontent Manager
Robin
Robin
Informatie- en reserveringsdienst / Redactie
Sjors
Sjors
Informatie- en reserveringsdienst / Redactie
Nina
Nina
Informatie- en reserveringsdienst / Redactie
Carine
Carine
Informatie- en reserveringsdienst / Redactie
Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2023 Hotelidee.nl