Hotelarrangementen in Raamsdonksveer

Bediening

Touren en Loeren tijdens de 5-daagse Fietsvakantie in Brabant

Raamsdonksveer 15 verkocht

Ontdek Brabant op de fiets. Tijdens deze 5-daagse fietsvakantie hebben we 4 leuke en unieke routes voor u beschikbaar. Ontdek met iedere route een ander uniek stukje Brabant: Nationaal park De Biesbosch, Loonse en Drunense duinen, Zuiderlijke waterlinie Geertruidenberg-Heusden en Breda. Touren en Loeren op de fiets vanuit onze gezellige hotel in Raamsdonksveer.

Culinair genieten

Culinair nachtje weg in de Biesbosch - Genieten inclusief 4-gangen diner

Raamsdonksveer 2 verkocht

Kom met partner, vrienden of familie heerlijk uitgebreid dineren tijdens een culinair weekendje weg in dit gezellige hotel. Heerlijk genieten van een smaakvol diner in een sfeervol restaurant en daarna een comfortabele overnachting. Kies bewust voor lekker eten, romantiek, tijd voor elkaar en genieten van het bourgondische leven.

fietsarrangement

Rondje over het pontje in de Biesbosch - 3-daags Fietsarrangement

Raamsdonksveer 49 verkocht

Fietsen in de Biesbosch. Vanuit ons hotel in Raamsdonksveer hebben we een leuke fietsroute die u naar de Biesbosch brengt. Sfeervol genieten, lekker eten en fietsen in het gezellige Brabant.

Hotelkamer

Romantisch nachtje weg in de Biesbosch

Raamsdonksveer

Heerlijk genieten van een smaakvol diner in een sfeervol restaurant en daarna een comfortabele overnachting. Kom een nachtje romantisch genieten in ons gezellige hotel in de Biesbosch. Kies bewust voor lekker eten, romantiek, tijd voor elkaar en genieten van het bourgondische leven.

4 Uitstapjes

Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2023 Hotelidee.nl