Hotelarrangementen in de Rijn

Bar

Rotterdam Havenstad - Nachtje weg en Ontdek de HIGHLIGHTS

Rotterdam

Als grootste haven van de wereld geniet Rotterdam reeds jarenlange bekendheid. In de loop der jaren zijn het juist de kleinere binnen stedelijke havens die de stad nog unieker maken. Het hotel is uniek gelegen in het centrum, aan het water èn aan de voet van de Erasmusbrug!

Inntel Hotels Rotterdam centre

Vriendinnenweekend Rotterdam - Slapen aan de voet van de Erasmusbrug - Rondvaart - Bezoek Euromast

Rotterdam

Met vriendinnen een weekendje Rotterdam plannen? Boek dan dit speciale Vriendinnenuitje met nachtje slapen in een hotel met voet aan de Erasmusbrug, maak een rondvaart door de Rotterdamse haven en bezoek de Euromast en bekijk Rotterdam van boven. En als jullie tijd over hebben gaan jullie natuurlijk even shoppen in de koopgoot.

Uitzicht van het hotel

3-daags fietsarrangement in Gelderland - SUPER omgeving voor de natuurliefhebber

Wageningen

De omgeving van dit prachtige hotel een waar eldorado voor fietsers met een voorliefde voor de natuur. De verschillende routes voeren u langs een mooie diversiteit aan natuurlijke hoogtepunten als de Rijn, uiterwaarden, bossen, beekjes, heidevelden, heuvels en zandverstuivingen. Na uw fietstocht is het heerlijk op adem komen in het wellnesscenter, de restaurants of op het panoramaterras.

Rotterdam

Nachtje weg en dagje winkelen - Stay & Play

Rotterdam

Ontdek de stad Rotterdam en ga heerlijke winkelen met vriendinnen. Loop eens door de Koopgoot en zoek een leuke restaurant op in de stad. Het hotel is uniek gelegen in het centrum, aan het water èn aan de voet van de Erasmusbrug!

Restaurant

3-daags Kerstarrangement op de Veluwe - Genieten op een prachtige locatie met Live Muziek 1e Kerstdag

Wageningen

Volop gezelligheid met vrienden en familie tijdens de feestdagen, of knijp er tijdens die vrije Kerstdagen juist even met z'n tweetjes tussenuit om te genieten van de rust, de natuur en de gezelligheid in dit 4-sterren hotel op de Veluwe. Het hotel heeft een prachtig uitzicht over de rivier, de uiterwaarden en de Betuwe. Geniet ook met de kerstdagen in dit hotel.

Borrelplank

Culinair weekend in een TOP locatie in het bos

Wageningen

Genieten van een 5-gangen verrassingsdiner en 2 overnachtingen in een luxe hotel op één van de mooiste locaties van Nederland.

3=2
Terras

Fietsvakantie vanuit Wageningen - Genieten van een heerlijke 5-daagse Mini Vakantie

Wageningen

Geniet vanuit dit 4-sterren hotel in Wageningen van de prachtige omgeving en fiets er lekker op uit. In het hotel geniet u van een mooie kamer, lekker ontbijt en als u een drankje doet op het terras heeft u een fantastisch uitzicht over de groene bossen van de Veluwe. Heerlijk een paar dagen er tussen uit? Boek dan deze 5-daagse fietsvakantie.

Lobby kerstsfeer

4-daags Kerstarrangement op de Veluwe met op beide Kerstdagen live muziek tijdens de kerstdiners

Wageningen

Geen zin in druktes thuis en u heerlijk in de watten laten leggen dit jaar en samen 4 dagen genieten van een onbezorgde kerst? Dit prachtig gelegen 4-sterren hotel biedt volop gezelligheid om met vrienden en familie de kerstdagen heerlijk door te brengen met op beide kerstdagen Live muziek bij de kerstdiners.

Brasserie kerstsfeer

4-daags Oud & Nieuw arrangement met Luxe diner en live muziek op Oudjaarsavond

Wageningen

Op oudejaarsavond kunt u genieten van een luxe 4-gangen diner met Live Muziek. Om 12 uur toosten we op het nieuwe jaar met oliebollen en bubbels. Vier ook een heerlijk Oud & Nieuw op de Veluwe in dit prachtige hotel in Wageningen!

Golfbaan Kralingen in Rotterdam

Golfen binnen de stadsgrenzen van Rotterdam

Rotterdam

Golfbaan Kralingen is een bijzonder stukje natuur en ligt aan de rand van het Kralingse Bos binnen de stadsgrenzen van Rotterdam. Het is de kortste baan met A-status in Nederland, maar zeker niet de makkelijkste. De 9 holes golfbaan heeft smalle fairways en het vele water zijn een uitdaging voor elke golfer.

Hotel in Wageningen in de winter

3-daags Oud & Nieuw op de Veluwe in Wageningen met Live Muziek op Oudjaarsavond

Wageningen

Vier oud & nieuw op de Veluwe in dit prachtige hotel in Wageningen waar u op oudejaarsavond kunt u genieten van een luxe 4-gangen diner met Live muziek. Tijdens de jaarwisseling proosten we op het nieuwe jaar met oliebollen en bubbels.

Rotterdam

Nachtje slapen aan de voet van de Erasmusbrug en 9 holes golfen in Kralingse bos

Rotterdam

Deze bijzondere 2-daagse Golfaanbieding is een combinatie van slapen aan de voet van de Erasmusbrug en 9 holes golfen in het Kralingse bos in Rotterdam. Wilt u een mooie stad bezoeken maar ook gek op even heerlijk golfen? Dan is dit een absolute aanrader en nu exclusief bij ons te boeken.

29 Uitstapjes

Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2022 Hotelidee.nl