Hotelarrangementen in de Rijnland

Restaurant

3-daags Kerstarrangement in Noordwijk aan Zee met Live muziek op beide kerstdagen

Noordwijk 48 verkocht

Kerst vieren met familie, vrienden of kennissen in de bruisende badplaats Noordwijk? Heerlijk uitwaaien, culinair genieten met de kerstdiners en verder gewoon lekker tot rust komen.

hotel

3-daags Oud & Nieuw arrangement in Noordwijk aan Zee

Noordwijk 63 verkocht

Tijdens de jaarwisseling is het heerlijk vertoeven in Noordwijk aan Zee. U geniet van heerlijke diners en ontbijt op Nieuwjaarsdag. Het oude jaar wordt afgesloten met oliebollen en bubbels.

Eten

4-daags Kerstarrangement - Vier de Feestdagen in Noordwijk aan Zee

Noordwijk 10 verkocht

Kerst vieren met familie, vrienden of kennissen in de bruisende badplaats Noordwijk? Heerlijk uitwaaien, culinair genieten met de kerstdiners en verder gewoon lekker tot rust komen.

Superior kamer

Short Break weekend in Noordwijk aan Zee - Uitwaaien op het Strand

Noordwijk 76 verkocht

Geniet van dit heerlijke Short Break arrangement in Noordwijk aan Zee. Lekker uitwaaien met je beste vriendinnen of gezellig met familie op het strand. De 1e avond genieten jullie van een heerlijk 3-gangen diner in het hotel en de 2e avond bij onze Beach Club.

restaurant

4-daags Oud & Nieuw arrangement in Noordwijk aan Zee

Noordwijk 4 verkocht

Tijdens de jaarwisseling is het heerlijk vertoeven in Noordwijk aan Zee. U geniet van heerlijke diners en ontbijt. Het oude jaar wordt afgesloten met oliebollen en bubbels.

Leiden stad

Oud en Nieuw vieren in Leiden? Geniet en relax in dit Wellness hotel

Leiden 4 verkocht

Heerlijk genieten met Oud en Nieuw in Leiden! Tijdens dit 3-daags Oud en Nieuw arrangement verblijft u 2 nachten in dit wellness hotel, geniet u van heerlijke diners en in de ochtend een uitgebreid ontbijt. In het hotel is een uitgebreide wellness aanwezig en kunt u daar een entreeticket voor bij reserveren en tijdens de jaarwisseling lekker relaxen.

Terras voor het hotel

2-daags Wandelarrangement aan de kust in Noordwijk aan Zee

Noordwijk 10 verkocht

Struinen door de duinen of een mooie lange strandwandeling maken vanuit uw strandhotel, direct gelegen aan het Noordwijkse strand? Boek dan deze 2-daagse wandeltrip en geniet 2 dagen van deze mooie strandaanbieding inclusief diner en ontbijt.

Overnachten in Noordwijk

Fietsen langs de kust van Noordwijk

Noordwijk 125 verkocht

Zin om er even een paar dagen tussen uit te gaan en heerlijk te fietsen vanuit Noordwijk aan Zee? Met dit 3-daagse Fietsarrangement geniet u in het 4-sterren hotel, gelegen direct aan het strand van Noordwijk en maakt u heerlijke fietstochten om de Bollenstreek te ontdekken op de fiets.

Fietsen

Weekendje Noordwijk - 3 dagen lekker Fietsen

Noordwijk 2 verkocht

3 dagen fietsen aan de kust in Noordwijk aan Zee. Lekker genieten van de prachtige omgeving. Maak een prachtige fietstocht langs de kust. U krijgt een heerlijk lunchpakketje mee voor onderweg, dus ga lekker de hele dag op pad met het fietsarrangement.

Eten

3 daagse Culinair Verwennerij in Noordwijk

Noordwijk 2 verkocht

Geniet van een 3-daags Culinair Verwenarrangement in Noordwijk. Even lekker een weekendje ertussenuit en genieten van culinaire hoogstandjes tijdens een heerlijk, luxe 4-gangendiner en een heerlijk luxe 5-gangendiner. Geniet van een wijnarrangement om het diner compleet te maken. Op en top culinair genieten in Zuid-Holland!

Stel op strand

Romantiek in Noordwijk beleven met deze 3 daagse aanbieding

Noordwijk 4 verkocht

U wilt graag uzelf en uw geliefde eens verwennen? Dan is ons Romantisch Arrangement de juiste keus. Van de ontvangst tot het diner en van de overnachting tot aan het champenoise ontbijt, wij verzorgen uw verblijf tot in de puntjes zodat u optimaal kunt genieten.

Strand

Ontdek Noordwijk - 5-daagse Mini Vakantie - Geniet aan de kust

Noordwijk 2 verkocht

Geniet van een heerlijke mini vakantie in Zuid-Holland. 5 dagen genieten van de prachtige omgeving, fiets- en wandelroutes, leuke steden zoals Rotterdam en Gouda en nog veel meer. Ook leuk om met de kinderen te doen en te genieten van een midweek, of gewoon lekker 5 dagen ertussenuit.

28 Uitstapjes

Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2022 Hotelidee.nl