Hotelarrangementen in Slenaken

junior suite

4-daags Romantisch Weekendje weg in een prachtige Suite

Slenaken 2 verkocht

Genieten in alle luxe doe je in Slenaken. Beleef samen met uw partner een onbezorgde tijd en onderga de rustgevende werking van de Zuid-Limburgse gastvrijheid, de bourgondische sfeer en de ongerepte natuur.

restaurant

Pre-Kerstarrangement in Slenaken - even de deur uit voor de Kerst drukte

Slenaken 2 verkocht

Even er tussen uit voor alle Kerst drukte. In de advent-weken kunt u genieten van een heerlijk verblijf in Slenaken. Met een bezoek aan de kerstmarkten in de omgeving in Maastricht, Valkenburg, Aken, Luik en Monschau is dit een goede voorbereiding op de kerstdagen.

omgeving

3-daags Weekendarrangement in Slenaken - Even er tussen uit

Slenaken

Even een weekendje er tussen uit piepen? Dit kan in Slenaken, de parel van het Heuvelland. Slenaken is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de natuur, cultuur en gastvrijheid.

restaurant

Romantiek in een Suite met het 4-daags Midweekarrangement

Slenaken

Met zijn tweeën romantisch genieten in een prachtige suite. Dit is mogelijk in het veelzijdige Slenaken in Limburg. Even heerlijk samen ontspannen.

Golfen in de Limburgse heuvels

3-daags golfarrangement - Golfen tussen de Limburgse heuvels met keuze uit 6 banen

Slenaken 2 verkocht

Sla uw slag in Zuid-Limburg. U verblijft in een heerlijk hotel in een prachtige kamer en bij het golfarrangement is 1 greenfee inbegrepen waarbij u de keuze heeft uit maar liefst 6 prachtige golfbanen. Allemaal gelegen in de nabije omgeving van het hotel.

Golfen in de Limburgse heuvels

Golfen tussen de Limburgse heuvels - 2-daags golfarrangement

Slenaken

Een nachtje weg en een dagje Golfen tussen de Limburgse Heuvels. Met keuze uit maar liefst 6 prachtige golfbanen zit er altijd een baan voor u tussen U verblijft in een heerlijk hotel in een prachtige kamer en bij het golfarrangement is 1 greenfee inbegrepen.

Fietsen vanuit Slenaken door het Heuvelland

5-daagse Fietsvakantie in Slenaken - de Parel van het Heuvelland

Slenaken

Op fietsvakantie in het Limburgse Heuvelland. Vanuit Slenaken is ontdekt u gemakkelijk de omgeving en geniet u van de Limburgse natuur, cultuur en gastvrijheid. Het arrangement is inclusief 2 dagen E-bike huur, niet verkeerd wanneer je heuvel op gaat.

Fietsen vanuit Slenaken door het Heuvelland

3 dagen fietsen vanuit Slenaken - Ontdek het Heuvelland

Slenaken

Vanuit Slenaken is het prachtig fietsen door het Limburgse Heuvelland. Ontdek de leukste plekjes en geniet van de prachtige natuur, cultuur en natuurlijk Limburgse gastvrijheid. U overnacht op een sfeervolle kamer en begint de dag goed met een heerlijk ontbijtje.

omgeving

Wandelen door de Limburgse heuvels - 3 dagen genieten in Slenaken

Slenaken 4 verkocht

Wandelen door de Limburgse heuvels, wie wil dat nou niet? Ga er even lekker samen tussen uit, trek de wandelschoenen aan en geniet van de natuur en natuurlijk van de Limburgse gastvrijheid.

9 Uitstapjes

Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2022 Hotelidee.nl