Super deals Hotelarrangementen

Super deals, veel voor weinig, bij locaties met goede beoordelingen. Enjoy !

Geldersch Landschap

3 Daags Achterhoek arrangement - Fantastische aanbieding om van te genieten!

Lochem 54 verkocht

Deze heerlijke 3 daagse hotel aanbieding is een compleet en prettig arrangement voor als u er even voordelig tussen uit wilt. Geniet van de sfeer, rust en de ruimte in de mooiste provincie van ons land; Gelderland en dan in het mooiste stukje de Achterhoek.

Hotel Hoch Sauerland

3 daags Fietsarrangement in het Sauerland

Bad Fredeburg 59 verkocht

Kom 3 dagen naar Bad Fredeburg, waar u prachtige fietstochten kunt maken. De fietspaden beginnen naast het hotel en zijn verschillend in kilometers en moeilijkheidsgraad fietstochten te maken. Uw verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Chalets

Nachtje weg met het gezin tijdens de Herfstvakantie op de Veluwe

Dieren 3 verkocht

In de herfstvakantie er op uit met de kids voor een wel hele speciale TOP aanbieding. Een nachtje slapen in Finse chalets aan de rand van de Veluwe, lekker eten, leuke dingen doen, samen ontbijten en de kinderen kunnen gratis mee! Boek en verras de kids met een paar dagen er op uit op de Veluwe!

Deventer

3 Daags Veluwse Bron arrangement met verblijf in Hanzestad Deventer - Leuke combi stad en wellness

Deventer 6 verkocht

Heerlijk een dagje relaxen bij Wellnessresort de Veluwse Bron en genieten van vele sauna’s, baden en andere verrassende wellnessfaciliteiten. U slaapt 2 nachten in een prachtig stijlvol hotel in hanzestad Deventer. Vanuit dit hotel kunt u natuurlijk lekker een dagje shoppen, cultuur snuiven in deze mooie hanzestad of lekker gaan fietsen of wandelen. Boek ook zo'n heerlijke 3-daagse trip!

Lounge

Warme Winterdeal in het kleine stadje Bronckhorst - 2 dagen genieten in de Achterhoek

Bronkhorst

Lekker naar buiten voor een winterwandeling. Geniet van de Achterhoek en kom weer terug in het kleinste stadje van Nederland. Na een heerlijke buitenactiviteit is het fijn opwarmen voor de grote open haard. Kom in de winter voordelig genieten met deze warme winterdeal.

Rondvaart Giethoorn

December aanbieding in Giethoorn - Gourmet, brunch, rondvaart en diner in feestelijke sferen

Giethoorn

In december komt u in Giethoorn al helemaal in de feestelijke sferen. Tijdens deze speciale 3 daagse aanbieding geniet u van een gourmet, verwarmde rondvaart, 4-gangen diner en een kerstontbijt. Om het decembertintje helemaal af te maken wordt uw Waterlodge voorzien van een mooie kerstboom en is er bij aankomst een gedekte kersttafel.

6 Uitstapjes

Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2022 Hotelidee.nl