Fietsen in de Veluwe

Nederland is bij uitstek geschikt om te fietsen. Speciale fiets hotel arrangementen van waaruit u heerlijk kunt fietsen vindt u hier.

Populair
Fietsen op de Veluwe

Hap en Trap arrangement op de Veluwe - 3 daags fietsarrangement

Otterlo 1554 verkocht

Heerlijk fietsweekendje weg? Slapen aan de voet van de Veluwe en vanuit uw gezellige en kleinschalig hotel fietst u zo de prachtige Veluwe op. Fietsliefhebbers mogen deze 3-daagse fietsaanbieding niet missen dus boek nu deze heerlijke dagen ertussen uit!

Populair
Kasteel op de Veluwe

2 Dagen Fietsen en genieten op een Kasteel op de Veluwe

Hierden 989 verkocht

Heerlijke romantische fietstochten maken over de schitterende Veluwe en langs de Randmeren. Laat u verrassen door dit schitterende kasteel en verwen u zelf met 2 heerlijke dagen er op uit!

Zutphen omgeving

3-daags fietsarrangement in Zutphen - Fietsen naar het kleinste stadje van Nederland

Zutphen 78 verkocht

Bronkhorst met slechts 160 inwoners dat zich het kleinste stadje van Nederland mag noemen is meer dan een bezoek waard. Omdat wij u het natuurschoon niet willen onthouden, ontvangt u een fietsroute die u langs de mooiste plekjes leidt.

Super Deal
Fietsverhuur

3-daags Veluwe Fietsarrangement - fietsen in Gelderland

Doorwerth 516 verkocht

Lekker fietsen in de prachtige natuur van de Veluwe. Dit natuurgebied is echt bijzonder om op de fiets te ontdekken. Ga er even een paar dagen lekker tussen uit en verwen u zelf met een verblijf op een prachtig 4-sterren hotel midden in de bossen.

Uitzicht van het hotel

3-daags fietsarrangement in Gelderland - SUPER omgeving voor de natuurliefhebber

Wageningen 116 verkocht

De omgeving van dit prachtige hotel een waar eldorado voor fietsers met een voorliefde voor de natuur. De verschillende routes voeren u langs een mooie diversiteit aan natuurlijke hoogtepunten als de Rijn, uiterwaarden, bossen, beekjes, heidevelden, heuvels en zandverstuivingen. Na uw fietstocht is het heerlijk op adem komen in het wellnesscenter, de restaurants of op het panoramaterras.

Fietsen door de Veluwse bossen

3-daags Fietsarrangement op de Veluwe - Geniet van het buitenleven!

Ellecom 80 verkocht

Geniet tijdens dit fietsarrangement op de Veluwe van het buitenleven en dit bijzondere hotel waar u overnacht.

Mountainbiken op de Veluwe

Fietsarrangement op de Veluwe - Fietsen door Nationaal Park Veluwezoom

Dieren 147 verkocht

Ontdek de prachtige omgeving van Nationaal Park Veluwezoom, een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Vanuit uw kamer in een Finse chalet kunt u prachtige fietstochten maken en heeft u rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom. Uw kamer is gelegen aan de rand van het bos.

Mooie heide op de Veluwe

2-daags Fietsarrangement op de Veluwe

Hulshorst 59 verkocht

Vanuit dit hotel starten prachtige fietsroutes. Zij kennen de mooiste tochten, die ze het liefst met u delen. Bent u wel eens bij het Veluwe meer geweest? Het meer ligt op 5 minuten van dit paviljoenhotel dus u bent er zo. Kom ook een nachtje slapen en fiets er heerlijk op uit en boek snel deze aanbieding!

Hotel entree

Heerlijk fietsarrangement op de Veluwe - 3 daags arrangement om de Veluwe te ontdekken

Elspeet 10 verkocht

Snuif de heerlijke geuren op en geniet van de bijzondere natuur tijdens een prachtige fietstocht over de Veluwe! Verken de omgeving van het hotel of fiets door de Kroondomeinen naar Paleis het Loo. Er zijn vele mogelijkheden om de bijzondere natuur van de Veluwe te verkennen met dit fietsarrangement!

Terras bij het hotel

2-daags Fietsarrangement op de Veluwe - Heerlijk fietsen vanuit Nunspeet

Nunspeet 8 verkocht

Ontdek de Noord-West Veluwe in 2 dagen te fiets! U huurt een Stella fiets bij het hotel en krijgt prachtige fietsroutes mee vanaf het hotel. Verken het Veluwemeer, fiets de tuinenroute, of maak kennis met de Elspeterheide. En komt u terug in deze sfeervolle hoeve dan geniet u op de kamer van een fijne overnachting en na een goede nachtrust staat er een heerlijk ontbijtbuffet voor u klaar.

Terras bij het hotel

Fiets er 3 dagen heerlijk op uit vanuit deze stijlvolle hoeve in Nunspeet

Nunspeet 3 verkocht

Verken het Veluwemeer, fiets de tuinenroute, of maak kennis met de Elspeterheide. Ontdek de Noord-West Veluwe in 3 dagen te fiets! De fietsen en fietsroutes krijgt u in het hotel mee. Als u terugkomt na een heerlijke dag fietsen in deze sfeervolle hoeve dan geniet u op de kamer van een fijne overnachting en na een goede nachtrust staat er een heerlijk ontbijtbuffet voor u klaar.

Fietsen door Nationaal Park de Veluwe

Fietsweekend - Actief weekend op de Veluwe

Dieren 24 verkocht

Heerlijk fietsen over de Veluwe en slapen in een kamer in een Finse chalet midden in de bossen op de Veluwe. Kom met vrienden, het gezin of hele familie genieten in dit fantastische stukje Nederland. Er is hier zoveel te beleven en voor ieder wat wils! U fietst er hier heerlijk uit zo de bossen in.

27 Uitstapjes

Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2023 Hotelidee.nl