Hotelarrangementen met alleen leuke en gastvrije hotels

Hotelarrangementen zoek en boek je op Hotelidee.nl. Ons hotelidee voor uw ontspanning.

Fietsen op de Veluwe

2-daags Fietsarrangement op de Veluwe met nachtje in Luxe hotelkamer

Voorthuizen

Ontdek de mooiste plekjes op de Veluwe op de fiets en slaap in het splinternieuwe hotel. Bij het hotel kunt u 's avonds gezellig tafelgrillen en samen midgetgolfen. Ga ook een nachtje er tussen uit en geniet in dit schitterende stukje natuur.

Hotelkamer

Beleef en Ontdek de Veluwe vanuit uw hotel kamer inclusief E-bike

Voorthuizen

Ontdek de Veluwe vanuit uw hotelkamer. Alleen het uitzicht vanuit uw hotelkamer is al om door een ringetje halen, weids, koeien en de bosranden zijn te zien. Pak de E-bike en ga op pad want de Veluwe heeft veel te bieden voor iedere natuurliefhebber!

Fietsen op de Veluwe

3-daags Fietsarrangement op de Veluwe - 2 nachtjes slapen in een Luxe hotelkamer

Voorthuizen

Geniet 3 dagen van de mooiste plekjes op de Veluwe op de fiets en slaap in een luxe hotelkamer van ons hotel. Bij het hotel kunt u 's avonds gezellig tafelgrillen en samen midgetgolfen. Ga er 3 dagen tussen uit en geniet in dit schitterende stukje natuur.

Fietsen op de Veluwe

Fietsarrangement op de Veluwe - 3 nachtjes slapen in een Luxe hotelkamer

Voorthuizen

Ontdek de mooiste plekjes op de Veluwe op de fiets en overnacht in een luxe hotelkamer in Voorthuizen. Bij dit 4-daags Fietsarrangement is ontbijt inbegrepen en 1 avond gezellig tafelgrillen samen. De andere avonden kunt u er voor kiezen ook bij het hotel te dineren of onderweg als u lekker aan het fietsen bent. Ga er 4 dagen tussen uit en fiets door de mooie Veluwe.

4 Uitstapjes

Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2022 Hotelidee.nl