Mannenweekend in Voorthuizen

Echt stoere mannenweekenden.

Quadrijden

Sportief mannenweekend op de Veluwe met Quadrijden, Bowlen en BBQ-en

Voorthuizen

Geniet 3 dagen met de mannen van spanning en avontuur op de Veluwe en ga lekker stoer quadrijden en 's avonds even samen bowlen en lekker eten.

Stoere rit met het mannenweekend

Mannenweekend op de Veluwe - Buggyrijden, Bierproeverij & Burgers maken

Voorthuizen

Een actief weekendje weg met je vrienden, sportclub of collega's? Tijdens dit stoere mannenweekend op de Veluwe gaan jullie buggyrijden, bier proeven en maak je de lekkerste hamburgers.

Bar

2 daags Mannenweekend op de Veluwe - Buggyrijden, Bowlen en Ribs en Wings eten

Voorthuizen

Er even tussenuit met alleen maar mannen? Geniet van het buggyrijden, bowlen en Ribs & Wings eten op de Veluwe. Een stoer uitje wat zeker geschikt is voor een echt mannenweekend.

Buggyrijden

Stoer mannenweekend op de Veluwe - Buggyrijden en Bowlen

Voorthuizen

Op zoek naar een echt mannenuitje? Stoer uitje met buggyrijden en bowlen op de Veluwe om vervolgens te overnachten in een lodge. Een echt mannenweekend beleef je op de Veluwe!

xcube escape room

Spannend Mannenweekend op de Veluwe - Escape Room, Bowlen en Ribs en Wings eten

Voorthuizen

Tiktak, Tiktak... redden jullie het om op tijd te ontsnappen uit de X-Cube Escape Room? Ontdek het tijdens dit spannende mannenweekend op de Veluwe. Daarnaast staat er ook nog een avondje bowlen op de planning en wordt er aan de inwendige mens gedacht met Ribs & Wings om jullie vinger erbij af te likken!

f1 race

2-daags Vriendenuitje op de Veluwe met RaceSimulator, Bowlen en Ribs&Wings

Voorthuizen

Op zoek naar een leuk vriendenweekendje? Verblijf dan in een gezellige lodge op de Veluwe waarbij aan alles gedacht wordt. Leuke activiteiten zoals bowlen en een Formule 1 race mee-racen via een simulator staan op de planning. Daarnaast wordt er ook aan de inwendige mens gedacht met een avondje Ribs & Wings eten. Kortom, een geheel verzorgd vriendenuitje op de Veluwe!

6 Uitstapjes

Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2022 Hotelidee.nl