Oud en Nieuw in de Walcheren

Goed het nieuwe jaar in tijdens een Oud & Nieuw arrangementen aanbieding in één van onze hotels.

oud en nieuw

3-daags Oud & Nieuw arrangement in Zeeland met feestelijke proeverij op Oudejaarsavond met live muziek

Arnemuiden 59 verkocht

Op zoek naar een bijzonder arrangement tijdens Oud & Nieuw? Bij dit hotel aan het Veerse Meer geniet u van een 3-daags oud & nieuw arrangement met een 3-gangen shared dining samengesteld door de chef, een luxe shared dining proeverij op oudejaarsavond met live muziek met om 12 uur bubbels en oliebollen!

Hotel lucht

4-daags Oud & Nieuw met oudjaarsbuffet en Live Muziek in Zeeland

Arnemuiden 32 verkocht

Op zoek naar een bijzonder arrangement tijdens Oud & Nieuw? Bij dit hotel kunt u genieten van een 4-daags oud & nieuw arrangement met op oudejaarsavond een gezellig shared dining proeverij, met aansluitend een feestavond met live muziek. Om middernacht proosten we uiteraard samen met bubbels en oliebollen.

Zeeland

Genieten op Walcheren met het 4-daags Oud en Nieuw arrangement in Zeeland

Middelburg 4 verkocht

4 Dagen genieten met Oud en Nieuw op het Zeeuwse eiland Walcheren en overnachten in een heerlijk hotel in het centrum van Middelburg. U verblijft 4 dagen met op oudjaarsavond een 4-gangen diner met live muziek en op nieuwjaarsdag een heerlijk nieuwjaarsontbijt met een glas bubbels. Kom met uw geliefde of gezellig met vrienden genieten in Zeeland.

hotel pand

3-daags Oud en Nieuw arrangement in Middelburg met diner op Oudjaarsavond

Middelburg 10 verkocht

Met Oud en Nieuw genieten in hartje Middelburg? In dit vernieuwde 4-sterren hotel is het heerlijk vertoeven met de jaarwisseling met op oudjaarsavond een luxe diner in het hotel. Boek ook deze speciale oud en nieuw aanbieding in Zeeland!

Restaurant ceaser salad

4 Dagen genieten met Oud en Nieuw in Middelburg

Middelburg 2 verkocht

In dit vernieuwde 4-sterren hotel is het heerlijk vertoeven met de jaarwisseling met op oudjaarsavond een speciaal 4-gangen diner in het hotel. Boek ook deze speciale oud en nieuw aanbieding in het gezellige Middelburg in Zeeland.

5 Uitstapjes

Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2023 Hotelidee.nl