Hotelarrangementen in de Westfriesland

Golfbaan

2-daags Culinair pro golfarrangement in Alkmaar

Alkmaar 43 verkocht

Een dag heerlijk golfen op een polderbaan in Alkmaar en overnachten in een stijlvolle gevangenis in hartje Alkmaar. Met dit 2-daagse Culinaire golfarrangement heeft u een bijzonder golfarrangement. Het hotel is gevestigd in het voormalige gevangenisgebouw en op slechts 10 minuten van dit stadshotel ligt een prachtige golfbaan.

fietsen

Ontdek Alkmaar en omgeving met het 3-daags Fietsarrangement vanuit een voormalig Gevangenis

Alkmaar 38 verkocht

Met een ligging in het sfeervolle centrum van Alkmaar, nabij de stranden van Bergen en Egmond aan Zee en bruisend Amsterdam is dit hotel een perfecte keuze voor een heerlijk fietsweekend! Het boutique hotel is gevestigd in het voormalige gevangenisgebouw. U ontvangt diverse fietsroutes om de prachtige omgeving van Alkmaar te verkennen.

chef

2-daags Culinair Golfarrangement in Alkmaar met 2 dagen golfen

Alkmaar 44 verkocht

Met dit 2-daagse Culinaire golfarrangement heeft u een bijzonder golfarrangement. Het hotel is gevestigd in het voormalige gevangenisgebouw in hartje Alkmaar. Bij dit golfarrangement zijn 2 greenfeest inbegrepen op 2 verschillende golfbanen. Een leuke city trip gecombineerd met uw favoriete sport!

Golfen

Exclusief 3-daags Golfarrangement in Alkmaar - TOP combi Golfen, Stad en Strand

Alkmaar 50 verkocht

Met dit exclusieve golfarrangement overnacht u in hartje Alkmaar in de voormalige gevangenis en gaat u een dag heerlijk golfen op de golfbaan in Alkmaar, gelegen op slechts 10 minuten rijden van het hotel. De andere dag kunt u uiteraard Alkmaar bezoeken maar ook het strand ligt in de buurt dus voor de strand- en golfliefhebbers is dit een absolute aanrader.

Golfen

Exclusief 3-daags Golfarrangement in Alkmaar met 2 dagen golfen op 2 verschillende golfbanen

Alkmaar 10 verkocht

2 Dagen golfen op 2 verschillende golfbanen en overnachten in hartje Alkmaar in de voormalige gevangenis. Met dit unieke golfarrangement heeft u een uitstekende combinatie van stad, golf en zelfs het strand ligt in de buurt. Na uw golfdag heerlijk culinair genieten in het hotel of gaat u juist liever de stad in of naar het strand, die keuze is aan u zelf. Geniet van deze exclusieve golftrip!

alkmaar

Culinair Ontdek Alkmaar arrangement - 3 Dagen genieten in een voormalige Gevangenis

Alkmaar 12 verkocht

Voor de cultuursnuivers onder ons is dit boutique hotel de perfecte locatie. Met een ligging in het sfeervolle centrum van Alkmaar, nabij de stranden van Bergen en Egmond aan Zee en bruisend Amsterdam geniet u hier heerlijk van een paar daagjes weg. Het hotel is gevestigd in het voormalige gevangenisgebouw Schutterswei.

6 Uitstapjes

Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2023 Hotelidee.nl