Hotelarrangementen in de Zeeuws-Vlaanderen

Restaurant in het hotel

3-daags Oud & Nieuw arrangement aan Zee - Vier de Jaarwisseling aan de Zeeuwse Kust

Sluis 47 verkocht

Met dit heerlijke 3-daags oud & nieuw arrangement geniet u de laatste dagen van het jaar heerlijk aan zee. Genieten van diners, toosten op het nieuwe jaar met bubbels en oliebollen. Wat wilt u nog meer?

Restaurant in het hotel

3-daags Kerstarrangement in Zeeland met heerlijke kerstdiners

Sluis 26 verkocht

Met dit fantastische 3-daagse Kerstarrangement in Sluis geniet u in het volledig in kerstsfeer gehulde 4-sterren hotel van heerlijke kerstdiners en elke ochtend een uitgebreid ontbijt.

Hotel in Sluis in Zeeland

Vier de Kerst aan de Zeeuwse Kust - 4-daags Kerstarrangement

Sluis 16 verkocht

Met dit Exclusieve Kerstarrangement in het Zeeuwse Sluis geniet u in dit volledig in kerstsfeer gehulde hotel van heerlijke kerstdiners op beide Kerstdagen en elke ochtend een uitgebreid ontbijt.

Borrelplankje in de bar van het hotel

Romantiek aan de Zeeuwse kust - Verwen uw geliefde

Sluis 8 verkocht

Verwen uw geliefde en uzelf tijdens dit 3-daagse romantische arrangement aan de Zeeuwse kust. Geniet van een heerlijk ontbijt met een glas bubbels, een romantisch 4-gangen diner of struin door het unieke natuurgebied bij het hotel. Er is zoveel te beleven dus boek lekker 3 dagen genieten van elkaar!

Terras bij het hotel

4 Dagen Genieten aan de Zeeuwse kust

Sluis 4 verkocht

Lekker een dagje uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust, maak een uitstapje naar het mooie Belgische Brugge of Knokke, pak de fiets en maak een heerlijke fietstocht door Zeeuws-Vlaanderen of struin door het unieke natuurgebied bij het hotel. Er is zoveel te beleven dus boek lekker 4 dagen er tussen uit!

Hotel in Sluis in Zeeland

Ontdek Romantisch Brugge - 3 Dagen genieten aan de Zeeuwse kust

Sluis 4 verkocht

Ontdek vanuit uw hotel in Zeeland het romantische Brugge. Pak de fiets en maak een heerlijke fietstocht door Zeeuws-Vlaanderen of struin door het unieke natuurgebied bij het hotel. Er is zoveel te beleven dus boek lekker 3 dagen er tussen uit!

Restaurant in het hotel

5 Daagse mini vakantie aan de Zeeuwse kust

Sluis 8 verkocht

Even helemaal ontspannen en tot rust komen? Dan is deze 5-daagse minivakantie in Zeeland echt voor u! Verken de gevarieerde omgeving van het hotel en struin door het unieke natuurgebied bij het hotel. Er is zoveel te beleven dus boek deze minivakantie in eigen land!

7 Uitstapjes

Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2022 Hotelidee.nl