Hotelarrangementen in Zoetermeer

Zoetermeer is een groene stad gelegen in de provincie Zuid-Holland. Zoetermeer biedt met het Stadshart een gezellig centrum om te shoppen en een terrasje te pakken. Voor sportieve bezoekers zijn er goed fiets- en wandelroutes en vele parken waar u kunt genieten.

Golfbaan Bentwoud

2-daags Golfarrangement in Zuid-Holland en golfen op 2 verschillende golfbanen

Zoetermeer

Met dit 4-sterren hotel in Zoetermeer bij Den Haag heeft u een uitstekende uitvalsbasis om 2 dagen te golfen op 2 verschillende golfbanen. De golfbanen liggen op 9 en 15 minuten van het hotel. Zo kunt u 2 dagen heerlijk golfen op een andere baan golfen en slaapt u in een comfort kamer met 's morgens een uitgebreid ontbijtbuffet.

Hotelkamer in het hotel

2-daags Wellness en Relax arrangement in Zuid-Holland

Zoetermeer

Een dag heerlijk ontspannen in wellness resort Elysium en een nachtje wegdromen in Zoetermeer. Even lekker met z'n tweetjes er tussen uit of gezellig met moeder, dochter of een vriendin 2 dagen samen relaxen! Dan is dit 2-daags Wellness en Relax arrangement in Zuid-Holland vast iets voor jou.

Golfbaan Bentwoud

3-daags Golfarrangement en golfen op 2 verschillende golfbanen in Zuid-Holland

Zoetermeer

Met dit 4-sterren hotel in Zoetermeer bij Den Haag heeft u een uitstekende uitvalsbasis om 2 dagen te golfen op 2 verschillende golfbanen. De golfbanen liggen op 9 en 15 minuten van het hotel. Zo kunt u 2 dagen heerlijk golfen op een andere baan golfen en slaapt u 2 nachten in een comfort kamer met 's morgens een uitgebreid ontbijtbuffet. Heerlijk 3 dagen genieten!

Ontbijt in het hotel

3-daags Culinair arrangement in Zuid-Holland - Super aanbieding!

Zoetermeer

3 Dagen er even tussen uit en slapen in een centraal gelegen 4-sterren hotel in Zoetermeer. Vanuit dit hotel is er van alles te ondernemen. Wat dacht u een dagje naar Den Haag om daar te shoppen of de stad te bezichtigen of ga een dagje naar Snowworld of relax in een nabij gelegen wellness resort. Terug in het hotel geniet u dan 1 avond van een heerlijk diner.

Ontbijt in het hotel

3-daags Fietsarrangement in Zuid-Holland - Ontdek Zoetermeer

Zoetermeer

3 Dagen er even tussen uit en slapen in een centraal gelegen 4-sterren hotel in Zoetermeer. Vanuit dit hotel is er van alles te ondernemen Bij het 3-daags Fietsarrangement ontdekt u de omgeving van Zoetermeer per fiets met voor onderweg een gezellige picknick.

Ontbijt in het hotel

3-daags Wandelarrangement in Zuid-Holland - Ontdek Zoetermeer

Zoetermeer

3 Dagen er even tussen uit en slapen in een centraal gelegen 4-sterren hotel in Zoetermeer. Vanuit dit hotel is er van alles te ondernemen Bij het 3-daags Wandelarrangement ontdekt u de omgeving van Zoetermeer.

Ontbijt in het hotel

Vriendinnenweekend in Zoetermeer - Nachtje weg met High Tea

Zoetermeer

Lekker met je vriendinnen er op uit. Kom naar Zoetermeer en geniet van een heerlijke high tea. Tijdens de high tea kunnen jullie samen bij kletsen en genieten van het even helemaal weg zijn. Een overnachting in ons hotel maken jullie vriendinnenuitje helemaal compleet.

7 Uitstapjes

Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2022 Hotelidee.nl