rosveld
rosveld
rosveld
rosveld
rosveld

3-daags Wandelarrangement in Midden-Limburg - Wandelen door de Grote Peel

Genieten van het prachtige Limburgse landschap is het uitgangspunt van dit 3-daagse wandel arrangement. De omgeving beschikt over talloze fiets -en wandelroutes, natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het nabijgelegen Nationaal Park de Grote Peel. Laat u in de avond smakelijk verrassen door de chef met een 3-gangen diner. Na een verrukkelijk diner en heerlijk dagje wandelen komt u helemaal tot rust in de comfortabele hotelkamer.

Dit 3-daags Wandelarrangement in Midden-Limburg is inclusief:

  • 2 Overnachtingen op een deluxe kamer
  • 2x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x Een heerlijk 3-gangen diner
  • Wandelroutes

Prijs: vanaf € 174,00 p.p. op basis van 2 personen op een Deluxe kamer.
De prijs is exclusief toeristenbelasting.

Wilt u een 2e 3-gangendiner erbij reserveren? Dat is mogelijk voor € 35,50 per persoon!

De prijs van het 3-daags Wandelarrangement in Midden-Limburg is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Restaurant
Receptie
Parkeren
Fitness
Familiekamers
Lift
Oplaadpunt
Airconditioning

3-daags Wandelarrangement in Midden-Limburg

Genieten van het prachtige Limburgse landschap is het uitgangspunt van dit 3-daagse wandel arrangement. De omgeving beschikt over talloze fiets -en wandelroutes, natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het nabijgelegen Nationaal Park de Grote Peel. Laat u in de avond smakelijk verrassen door de chef met een 3-gangen diner. Na een verrukkelijk diner en heerlijk dagje wandelen komt u helemaal tot rust in de comfortabele hotelkamer.

Luxe hotel in Nederweert

Het hotel beschikt over een gezellige bar, een breakfast café, dakterras met een bar en een fitnessruimte op de hoogst gelegen verdieping, dat een prachtig uitzicht biedt. In het café en de lobby kunt u 's middags en 's avonds genieten van een gerecht van de kleine lunch- en dinerkaart.

U ontwaakt in luxe kamers met comfortabele boxsprings op slechts een steenworp afstand van het centrum Weert. Alle kamers zijn voorzien van de fijnste Auping bedden. Het hotel beschikt over 80 modern en gezellig ingerichte kamers.

Er zijn 2 verschillende kamertypes:
De deluxe kamers zijn gezellig ingericht in een moderne urban-style. Gloednieuw, áltijd met natuurlijk daglicht, helemaal equipped en super geschikt voor een nacht of weekendje weg! De kamers zijn 26m2 en geschikt voor max. 2 personen.
De familiekamers bestaan uit twee slaapkamers met elk een eigen badkamer, koffie- en theefaciliteiten en natuurlijk daglicht. Helemaal geschikt om die [veel te grote] koffer op te bergen! De kamers zijn 52m2 en geschikt voor max. 4 personen.

Wandelen door de omgeving van Nederweert

Gelegen aan de A2 tussen Eindhoven en Maastricht – op de grens van Brabant en Limburg – is dit hotel de ideale locatie. Een heerlijke uitvalsbasis met grote steden als Weert, Eindhoven, Venlo, Roermond en Maastricht dichtbij. Het hotel ligt centraal in het gemoedelijke zuiden van Nederland met rondom prachtige natuur, ideaal voor een actieve vakantie in het groen of een uitje met de kids naar Toverland.

Nationaal Park de Groote Peel is te vinden op de grens van Limburg en Noord-Brabant. Het is een van de weinige natuurgebieden die over is van de oorspronkelijke hoogveenmoeras dat als grens tussen de twee provincies lag. Met ruim 1.400 hectare grootte, is het vrij zeldzaam dat dit natuurgebied niet doorkruist wordt door autowegen, hoogspanningsleidingen of andere infrastructurele werken. Museum Klok & Peel in Asten laat op unieke wijze zien hoe Nationaal Park de Groote Peel zich in de afgelopen tienduizend jaar heeft ontwikkeld. 

Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof is een mooi en levendig Peeldorp waar je na het passeren van de ijzeren poort meteen terug gaat in de tijd van rond 1900. In het museum is veel te zien, te beleven en te ondernemen voor jong en oud. Een bezoek aan de mooie Peelregio is pas echt compleet na een bezoek aan dit Limburgs Openluchtmuseum.

Gelegen in de gemeente Leudal, vormt natuurgebied Leudal hét visitekaartje van deze regio. Het gebied wordt veelvuldig bezongen en beschreven. En terecht! Het Leudal is een zeer bijzonder natuurgebied. Om die reden is een groot deel van het Leudal uitgeroepen tot Natura 2000 gebied vanwege tien bijzondere habitattypen en -soorten. 

Onze partner

Heerlijk overnachten in het nieuwste hotel van Midden-Limburg

Gelegen aan de A2 tussen Eindhoven en Maastricht – op de grens van Brabant en Limburg – is dit de ideale locatie. Een levendige spot voor overnachten en ontmoeten voor zowel de business traveller als de leisure gast. Gewoon lekker luxe, comfortabel en altijd top verzorgd! Een heerlijke uitvalsbasis met grote steden als Weert, Eindhoven, Venlo, Roermond en Maastricht dichtbij. Het hotel ligt centraal in het gemoedelijke zuiden van Nederland met rondom prachtige natuur, ideaal voor een actieve vakantie in het groen of een uitje met de kids naar Toverland.

Luxe kamers

U ontwaakt tegen de A2 aan in ruime, luxe kamers met comfortabele boxsprings op slechts een steenworp afstand van het centrum Weert. Alle kamers zijn voorzien van de fijnste Auping bedden. Het hotel beschikt over 80 modern en gezellig ingerichte kamers. Inbegrepen bij alle kamers: klimaatbeheersing/airco, een bureau, espressomachine, föhn, waterkoker, kluis, shampoo en douchegel, douche, smart tv, handdoeken, kledingkast met kleerhangers en wifi.

Er zijn 2 verschillende kamertypes:
De deluxe kamers zijn gezellig ingericht in een moderne urban-style. Gloednieuw, áltijd met natuurlijk daglicht, helemaal equipped en super geschikt voor een nacht of weekendje weg! De kamers zijn 26m2 en geschikt voor max. 2 personen. 
De familiekamers bestaan uit twee slaapkamers met elk een eigen badkamer, koffie- en theefaciliteiten en natuurlijk daglicht. Helemaal geschikt om die [veel te grote] koffer op te bergen! De kamers zijn 52m2 en geschikt voor max. 4 personen.

Faciliteiten

Bar
Een gezellige nazit na een lange dag vergaderen, een borrel met een gezelschap of een enkel drankje voor het slapen gaan. Een praatje met je collega’s of ontmoeting met mede-hotelgasten, in de bar bruist het altijd! Een internationale en ongedwongen sfeer in een sprankelende omgeving.

Breakfast café
Een heerlijke start van de dag! Elke ochtend bereiden ze een uitgebreid en heel compleet ontbijtbuffet met volop zoet en hartig, klassiek en healthy. Zoveel keus; zeker een goede start voor de hotelgasten! Maar ook voor niet-gasten een praktische start van een leuk dagje uit of een werkoverleg in de vroege ochtend. Het hotel is door de ligging aan de A2 Eindhoven-Maastricht - de verbindingsroute tussen noord en zuid Nederland - een ideaal meeting-point en zo begint een dagje samen uit of werkdag lekker op tijd! Ook serveren ze in het café en de lobby een kleine lunch- en dinerkaart.

Dakterras
What a view! Het dakterras met dakbar is een fantastische plek voor een drankje samen of lekker lazy loungen met een goed boek. Het dakterras is letterlijk top!

Fitness
Het moet niet maar het kan! Een zeer compleet ingerichte fitnessruimte op het allerhoogste punt van het hotel biedt alle faciliteiten om in vorm te blijven. Alleen al de plek en het uitzicht: spectaculair!

Vergaderen
Met een moderne, industriële stijl bieden ze een inspirerende omgeving voor vergaderingen, conferenties, product presentaties en meer. Naast de zalen bieden ze ook moderne flexwerkplekken aan voor zakelijke professionals.

Vergaderruimtes:
- De "Akkers" is een moderne vergaderruimte geschikt voor maximaal 12 personen, gelegen op de eerste verdieping van het hotel. Deze zaal is voorzien van alle techniek voor hybride vergaderingen. Een videobar voor video-conferencing, HDMI aansluiting, USB aansluiting en mini DP aansluiting, meerdere stroom- outlets, yeallink, draadloze presentatie pod en een 75 inch monitor.
- De "Tegger" is een vergaderruimte, tevens gelegen op de eerste verdieping van het hotel en biedt ruimte aan maximaal 40 personen. In combinatie met de vergaderruimte ‘Houwijck’ is deze geschikt voor maximaal 100 personen.
- De "Houwijck" biedt ruimte aan maximaal 60 personen en is met grote ramen, natuurlijk daglicht en uitzicht op de weide een prettige ruimte. In combinatie met de vergaderzaal ‘Tegger’ heeft deze een totaaloppervlak van 130 m2 en is dan geschikt voor maximaal 100 personen.

Omgeving Nederweert

Museum Klok & Peel laat op unieke wijze zien hoe Nationaal Park de Groote Peel, een natuurgebied op de grens van de provincies Brabant en Limburg, zich in de afgelopen tienduizend jaar heeft ontwikkeld. Ook beschikt het museum over de grootste verzameling luidklokken en beiaarden ter wereld. Mogelijk een aparte combinatie, maar niet als je weet dat Asten ook het thuis is van de befaamde Klokkengieterij Eijsbouts, kortgeleden nog leverancier van de grote luidklok voor de Notre-Dame in Parijs. Kom dus genieten van natuur- én cultuurgeschiedenis in het “meest gastvrije en toegankelijke museum van Nederland”!

Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof is een mooi en levendig Peeldorp waar je na het passeren van de ijzeren poort meteen terug gaat in de tijd van rond 1900. In het museum is veel te zien, te beleven en te ondernemen voor jong en oud. Een bezoek aan de mooie Peelregio is pas echt compleet na een bezoek aan dit Limburgs Openluchtmuseum.

Ontdek de leuke stad Weert! Van gezellige terrasjes, culinaire restaurants tot groene hotspots in de stad en niet te vergeten dé Weerter vlaai natuurlijk. Tijdens een dagje winkelen kun je in Weert terecht voor alle welbekende merken, maar ook voor een bezoek aan één van de vele unieke speciaalzaken.

Toverland heeft je iedere dag weer wat anders te bieden. Zo is géén dag hetzelfde. Beleef de eerste zonnestralen in het voorjaar, de zwoele zomer, kleurrijke herfst of zoek de warmte op bij de vuurkorven tijdens de winter! Laat je verrassen in dit veelzijdige attractiepark met 6 magische werelden!

Eindhoven is een stad die barst van de energie. Ruim 125 jaar geleden bracht Philips het licht naar Eindhoven. Het bedrijf veranderde de stad in een industrieel succesverhaal. Tegenwoordig is Eindhoven een bruisende stad in transitie, een stad die barst van de creativiteit, innovatiekracht, technologie, design en kennis. Of je nu op zoek bent naar high fashion, kleinschalige initiatieven, Dutch design of vintage stores: Eindhoven is dé winkelstad van Zuid-Nederland. Ideaal: winkels in het centrum zijn zeven dagen per week open en allemaal binnen loopafstand van elkaar.

Gelegen in de gemeente Leudal, vormt natuurgebied Leudal hét visitekaartje van deze regio. Het gebied wordt veelvuldig bezongen en beschreven. En terecht! Het Leudal is een zeer bijzonder natuurgebied. Om die reden is een groot deel van het Leudal uitgeroepen tot Natura 2000 gebied vanwege tien bijzondere habitattypen en -soorten. Het gaat om Elzenbroekbossen, Elzen-Vogelkersbossen,  Eiken-Haagbeukenbossen, Beuken-Eikenbossen met Hulst, Oude Eikenbossen, Blauwgraslanden, Beken met waterplanten en Rivierdonderpad, Bittervoorn, Kleine modderkruiper en Bever.

Omgeving

Limburg

Leuke uitjes en groepsuitjes in Limburg met het zuidelijke Heuvelland glooiend met schitterende vergezichten. Geniet van een heerlijk weekendje weg om te fietsen, wandelen of te relaxen met een beauty dag. Of neem een kijkje in ons uitgebreide aanbod voor een avondje of dagje uit met familie, vrienden of collega's.

Nederweert

Nederweert is een plaats Limburg. Het ligt in een groene omgeving en heeft verschillende natuurgebieden en landelijke landschappen. Nederweert heeft historische kerken, molens en andere gebouwen die de geschiedenis van de regio weerspiegelen. De Sint Lambertuskerk en de Windmolen van Nederweert zijn enkele opvallende bezienswaardigheden. Een bekende recreatieplas in de buurt van Nederweert is "De IJzeren Man." Het biedt mogelijkheden voor zwemmen, wandelen en andere recreatieve activiteiten. Het nabijgelegen natuurgebied De Groote Peel biedt mogelijkheden voor wandelingen en natuurexploratie.

Hotelidee.nl maakt gebruik van cookies
Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Hotelidee.nl