Hotelarrangementen in Fröndenberg

Frondenberg

3 Uitstapjes

Hotelkamer aan de golfbaan

Ultiem 2-Daags Golfarrangement in Frondenberg: Greenfee, overnachting en ontbijt!

Fröndenberg 7 verkocht

Ontdek het ultieme golfavontuur met dit 2-daagse golfarrangement in Frondenberg in Duitsland. Geniet van een luxe overnachting in het prachtige golfhotel, compleet met een heerlijk ontbijt om uw dag goed te beginnen. Uw verblijf is inclusief 1 Greenfee, zodat u de kans krijgt om de adembenemende Golfclub Gut Neuenhof te ervaren.

Golf Hotel Gut Neuenhof

Golfen in stijl: 3 dagen luxe met Greenfee, hotel aan de golfbaan en ontbijt

Fröndenberg

Ervaar het ultieme golfavontuur tijdens dit 3-daagse golfarrangement in Frondenberg, Duitsland. Laat u verwennen met een luxueuze overnachting in het prachtige golfhotel, compleet met een heerlijk ontbijt om uw dag perfect te beginnen. Uw verblijf is inclusief 2x een 18-holes Greenfee, zodat u kunt genieten van de adembenemende Golfclub Gut Neuenhof. Ontdek de perfecte combinatie van elegantie, ontspanning en golfen in stijl!

Golf Hotel Gut Neuenhof

4-daags Golfarrangement in Luxe: Ontdek Frondenberg in Duitsland

Fröndenberg

Golfplezier ervaart u tijdens dit betoverende 4-daagse golfarrangement in Frondenberg, Duitsland. Laat u onderdompelen in luxe tijdens uw verblijf in het prachtige golfhotel, waar elke dag begint met een heerlijk ontbijt dat uw dag perfect zal maken. Geniet van 3 keer 18 holes Greenfee, waarmee u kunt genieten van de adembenemende Golfclub Gut Neuenhof. Na een dag vol golfavonturen kunt u ontspannen en tot rust komen in het comfort en de elegantie van het golfhotel.

3 Uitstapjes

Hotelidee.nl maakt gebruik van cookies
Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Hotelidee.nl