Hotelarrangementen in Schwelm

Schwelm

Terras

3 Dagen ontspannen en genieten - komt tot rust over de grens in Schwelm

Schwelm 12 verkocht

Word weer even helemaal zen met dit ontspanningsarrangement in een prachtig 4-sterren hotel in het Duitse Schwelm, op 1,5 uur rijden vanaf Venlo. En voor een prijsje?! Dit is pas écht ontspannen! 3 dagen en relaxen.

Sleutel van de kamer

2-Daags wellnessarrangement in Duitsland - inclusief dagkaart voor het wellnesscentrum

Schwelm 3 verkocht

Laat uzelf lekker verwennen met een wellness arrangement in een mooie en ontspannende omgeving. Dit 4-sterren hotel in het Duitse Schwelm ligt op zo'n 1,5 uur rijden van Roermond en bij het arrangement is een massage inbegrepen en in het hotel kunt u lekker ontspannen.

Hotel am Muhlenteich

Een romantisch nachtje weg in Duitsland

Schwelm

Geniet samen met uw geliefde van een romantisch nachtje weg in het prachtige Duitse Schwelm.

Kamer

3-Daags mini break in Schwelm - er even tussenuit

Schwelm

Op 1,5 uur rijden vanaf Venlo rijdt u Duitsland in en kunt u 3 dagen genieten van deze mini break in een gastvrij 4-sterren hotel in Schwelm. Deze 500 jaar oude stad heeft veel te bieden om in een paar dagen te ontdekken.

Hotel am Muhlenteich

2 Dagen ontspannen in Bergisches Land

Schwelm

Kom binnen 2 dagen tot rust en geniet van de prachtige natuur van Schwelm. Met alle heuvels, prachtige bossen en bijzondere stuwmeren is dit gebied het Mekka voor de natuurliefhebbers.

Sleutel van de kamer

3-daags Golfarrangement met 1 greenfee en heerlijk genieten in Schwelm

Schwelm 5 verkocht

Heerlijk ontspannen in dit prachtige 4-sterren hotel in het Duitse Schwelm dat op 1,5 uur rijden van Venlo ligt. U verblijft hier 3 dagen en gaat 1 dag heerlijk golfen. De golfbaan ligt op zo'n 17 minuten rijden van het hotel. Het heuvelachtige gebied maakt het natuurlijk heel interessant en uitdagend om hier te golfen. Ga ook genieten in Duitsland van dit 3-daagse golfarrangement.

6 Uitstapjes

Hotelidee.nl maakt gebruik van cookies
Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Hotelidee.nl