Hotelarrangementen in Helmond

Golfen

3-daags Golfarrangement in Helmond met 2 greenfees

Helmond

Bij dit golfarrangement kunt u kiezen uit maar liefst 3 golfbanen die in de buurt van dit 4-sterren hotel in Helmond liggen. Na een dag heerlijk golfen dineert u in het hotel en geniet u 's morgens van een uitgebreid ontbijt. Bij het arrangement zijn 2 greenfees inbegrepen en dat mag dus op 2 verschillende golfbanen zijn.

Golfen en genieten

Golfarrangement met verblijf in fabrieksvilla en een dag heerlijk golfen

Helmond

Verblijf in een monumentale fabrieksvilla die geheel is omgebouwd tot hotel. U gaat een dag 18 holes golfen op 1 van de 3 golfbanen die in de buurt van het hotel liggen en geniet 's avonds van een diner in het hotel en na een goede nachtrust staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar.

Golfen in Helmond

3-daags Fietsarrangement in het hartje van Helmond

Helmond

Vanuit dit 4-sterren hotel dat gevestigd is in een monumentaal fabrieksvilla in Helmond fietst u er heerlijk op uit. Met Nationaal Park de Groote Peel en de Strabrechtse Heide op fietsafstand is dit hotel het perfecte startpunt voor de natuurliefhebber, de sportieveling maar ook de cultuursnuiver! Verblijf 3 dagen in dit 4-sterren hotel en fiets er lekker op uit.

Fietsen in Helmond

3-daags Wandelarrangement in Helmond

Helmond

Verblijf 3 dagen in dit 4-sterren hotel en wandel er lekker op uit. 's Morgens staat er een uitgebreid ontbijt u klaar en als u terugkomt in het hotel kunt u nog even lekker ontspannen in de wellness en 's avonds gezellig dineren.

Hoofdgerecht

3-daags Culinair genieten in het hartje van Helmond

Helmond 2 verkocht

Gezellig even een weekendje weg of juist zo een paar dagen door de weeks en culinair genieten in dit 4-sterren hotel in Helmond. In de omgeving kunt u heerlijk wandelen, fietsen, golfen en in het hotel 's avonds culinair genieten en een 3-gangen diner.

5 Uitstapjes

Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2023 Hotelidee.nl