Hotelarrangementen in Hamburg

Fietsen

Unieke fietservaring met een comfortabel verblijf in Hamburg - 3 dagen genieten in de wijk Heimfeld

Hamburg

Bent u op zoek naar een unieke fietservaring in combinatie met een comfortabel verblijf? Dan is ons 3-daags Fietsarrangement de perfecte keuze voor u. Tijdens dit arrangement zult u genieten van de prachtige omgeving van dit 5-sterren hotel en de mogelijkheid hebben om de regio te verkennen op de fiets. Of u nu houdt van rustige tochten door pittoreske dorpjes of uitdagende routes door het glooiende landschap, er is voor elk wat wils.

Wandelen

Ontdek de Schoonheid van Heimfeld - 4-daags Wandelarrangement in Hamburg

Hamburg

Op slechts 20 minuten afstand van de drukte van het centrum van Hamburg, ten zuiden van de Elbe, ligt de wijk Heimfeld. Midden in het groene zuiden van Hamburg combineert deze mix van oudsher en multicultureel traditie en moderniteit. Hier kunt u perfect wandelen in een prachtige natuurlijke omgeving! Verblijf in dit 5-sterrenhotel en ontspan in de wellnessruimte. U kunt ook genieten van de privétuin en het terras.

fietsen

4-daags Fietsarrangement in een Luxueus 5-sterrenhotel - Verken Hamburg op Twee Wielen

Hamburg

Als u op zoek bent naar een unieke fietservaring gecombineerd met een comfortabel verblijf, dan is ons 4-daags Fietsarrangement de perfecte keuze voor u. Ontdek de prachtige omgeving van Hamburg en geniet van het gemak van het verkennen van de regio op de fiets, terwijl u geniet van de luxe van het 5-sterrenhotel. Gedurende vier dagen zult u worden ondergedompeld in de adembenemende schoonheid van Hamburg en haar omgeving.

Porsche Nord Course

Uniek Golfarrangement bij Hamburg - Golfen op de Porsche Nord Course

Hamburg

Verblijf in een van de buitengewone kamers van dit 5-sterrenhotel in Hamburg. U gaat golfen bij Green Eagle Golf. Met de Porsche Nord Course is deze golfbaan sinds 2017 de thuisbasis van de European Open. Meet uzelf met golfers van wereldklasse op een van de mooiste maar ook moeilijkste golfbanen van Duitsland!

Porsche Nord Course

Golfen op 1 van de mooiste banen van Duitsland - 4-daags Golfarrangement in Hamburg

Hamburg

Meet uzelf met golfers van wereldklasse op een van de mooiste maar ook moeilijkste golfbanen van Duitsland! U gaat op de Porsche Nord Course van Green Eagle Golf spelen, sinds 2017 de thuisbasis van de European Tour. Verblijf na u golfronde in een prachtig 5-sterrenhotel.

5 Uitstapjes

Hotelidee.nl maakt gebruik van cookies
Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Hotelidee.nl