Hotelarrangementen in Biddinghuizen

Biddinghuizen

Golfen in Biddinghuizen

Golfen bij het Veluwemeer - 2-daags golfarrangement in Flevoland

Biddinghuizen 8 verkocht

Op deze bijzondere 9 holes golfbaan gelegen naast het Veluwemeer geniet u van het karakter van een echte linkscourse met zeer goed onderhouden fairways, waterpartijen en grote, strakke greens. U kunt 2x 9 spelen of 1x 18 holes lopen. Geniet lekker na op het terras met heerlijk uitzicht. In het hotel verblijft u in een comfortabele kamer en geniet u van een heerlijk diner en ontbijt.

Restaurant

Vriendinnenweekend met dagje Wellness in Biddinghuizen

Biddinghuizen

Comfortabel, aangenaam en gastvrij, kom genieten van een gezellig Vriendinnenweekend in Biddinghuizen. Bij dit weekendje weg zit een dagje wellness bij De Zwaluwhoeve inbegrepen, zodat u samen met uw vriendinnen kunt ontspannen. Kom tot rust in de Polder en klets lekker bij met je beste vriendinnen.

De sauna

3-daagse Wellness special in Biddinghuizen met dagje Zwaluwhoeve

Biddinghuizen 2 verkocht

Kom gezellig een weekendje genieten in de polder. U verblijft in ons landelijk gelegen hotel waar u zich prima een weekendje kunt vermaken. Een dagje ontspannen doet u bij de Zwaluwhoeve. Komt tot rust en geniet van de ruimte in Biddinghuizen.

Hotel Biddinghuizen

Nachtje weg en dagje Walibi in Biddinghuizen

Biddinghuizen

Een weekendje spanning en avontuur? Wat dacht u van een dagje attractiepark Walibi en vervolgens op steenworp afstand lekker bij komen van de dag? Ons hotel is op 8 minuten rijden gelegen van het pretpark, de ideale combinatie voor een leuk nachtje weg.

Hotel Biddinghuizen

3-daags Walibi arrangement in Biddinghuizen

Biddinghuizen

Comfortabel, aangenaam en gastvrij. Een aantrekkelijke accommodatie, gelegen centraal Nederland met een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden voor sportieve en gezellige activiteiten. Deze prachtige locatie is sfeervol en rustiek mogelijk ontworpen en ingericht. Voor een weekend weg kunt u hier heerlijk vertoeven. Met dit arrangement kunt u samen een dagje naar Attractiepark Walibi Holland gaan!

Golfen in Biddinghuizen

3-daagse Golfaanbieding in Flevoland - Golfhotel bij het Veluwemeer

Biddinghuizen

Verblijf 3 dagen in dit golfhotel in Flevoland en geniet van de bijzondere 9 holes golfbaan gelegen naast het Veluwemeer. De golfbaan biedt goed onderhouden fairways, waterpartijen en grote, strakke greens. U speelt 2x 18 holes en na afloop kunt u lekker nagenieten in de brasserie of op het terras. In het hotel dineert u 's avonds en verblijft u in een comfortabele kamer.

6 Uitstapjes

Hotelidee.nl maakt gebruik van cookies
Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Hotelidee.nl